Gullungen fyllde två!

Måste få visa lite bilder från lillpluttens födelsedag. Han fick två jättefina tårtor, en massa ballonger och ännu mer presenter. Överlycklig liten grabb, minst sagt. Han fick bl.a. en keyboard och en gitarr (mamma och pappa tackar och hälsar vännerna som gav det att de ska få igen), en pyjamas, många fina tröjor och t-shirtar, en verktygslåda, stövlar, skor och tofflor, och av mig fick han en OBH nordica brödrost, i chillirött naturligtvis som passar in i hans kök som han fick i julas. Verktygslådan var nog favoriten den här födelsedagen men han lekte med alla leksaker och verkade jättenöjd när han fick busa omkring med sina kusiner.

image154

Kan det vara en brödrost från moster?



 image155

Wow, bröden flyger ju verkligen ut!


image156

Han och lillkusinen R som är bara ett år äldre än honom hade hur roligt som helst när det åkte omkring på hans lilla bil och skrev uuuuhhh uuuhhhh!

Får väl skryta lite om hans fina skjorta också, den köpte jag i USA när jag var där i somras. Då fick han också ett par blinkade gymnastikskor som har varit jättepopulära. Alltid loika roligt att köpa saker till dom små :)

Kommentarer
Postat av: Petra Bloggar

men vad stooor han har blivit! och söt såklart!

gillar din nya blogg"design"

puss

2008-02-10 @ 10:25:36
URL: http://petraodaniel.blogg.se
Postat av: Petra Bloggar

glad alla hjärtans dag KRAM

2008-02-14 @ 20:40:13
URL: http://petraodaniel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0