Massa besök

Har inte hunnit blogga så mycket för det händer en massa hela tiden :) I förrgår kväll hade vi första RIKTIGT jobbiga kvällen med Elma. Från sju på kvällen till två på natten skrek hon eller ammade i ett! Hon var inte bara gnällig utan skrek för full hals. Kan väl tyckas som "ingenting" jämfört med kolikbarn, men eftersom hon varit så "lätt" innan så blev det lite av en chock för oss, inte för att vi inte visste att det kunde (och skulle) hända, men att man kände sig SÅ maktlös när hon uppenbarligen hade ont i magen eller nåt sånt... Usch! Stackars lilla dockan...

Var så himla rädd att det skulle upprepas i går kväll men då ammade hon vid halv tio, stensomnade vid tio och sov sen ända fram till halv fyra, somnade, vaknade vid halv fem, ammade och somnade om tills vi "väckte" henne vid nio.



Här provar hon vaggan.


I förrgår hade vi fint besök, det var pappas morbror med familj som kom och hälsade på. Inte bara fick hon jättefina presenter, utan de hade med sig en underbart god hemmabakad hallontårta! Jag får nog passa på att gå ner i vikt efter nästa bebis ;)



Elma trivs med pappas kusiner.


Igår kom mormor och morfar på besök igen, och denna gången hade de med sig gammelfarmor och Elmas storkusin Ludde. Han var ju uppe och hälsade på mormor och morfar och var därför inte med när resten av familjen var och hälsade på för några dagar sen. Men det gjorde nog ingenting, för den här gången hade vi ju en hallontårta att bjuda på så besöket fick lite av en extra guldkant!



Elma med gammelfarmor och kusinen.



MMmmmmm, hallontårta!


Och idag, till sist, fick Elma besök av Lisa och Evelin. Fick massa fina kläder i present och visst är gullungarna söta när de ligger bredvid varandra i soffan? Har ju tyckt att Ev har varit "såå liten" men nu är hon en riktigt stor flicka jämfört med Elma :)


Kommentarer
Postat av: Petra Bloggar

hihi vad pluttig hon blev i vaggan sötsnöret! :D

Jag ska verkligen föröska åka ner på lördag om det är då ni vill ha besök, är ju lite körigt nu när jag är själv med hus och barn å allt, men jag ska försöka, hör av mig!



KRAM

2009-08-04 @ 07:57:23
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Jenny

Ja du, eller hur känner man sig så fruktansvärt hjälplös när dom skriker och man inte kan göra något. Stackars barn (och föräldrar ;) )

2009-08-05 @ 07:03:19
URL: http://toffnokk.blogg.se/
Postat av: Lisa

De är lite skillnad ja! Evelin börjar bli stora tjejen nu!

2009-08-05 @ 16:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0