Viktuppgång och flytt!

Jajjemän, Lillan har gått upp i vikt. 3805 väger hon nu, praktiskt taget uppe i födelsevikten igen. Good work honey :)
Just nu ligger hon och sover i pappas famn ute i soffan, hon hade nog lite ont i magen förut för hon bara skrek och skrek. Hon har varit lite besvärlig med maten idag också, bara tuttat typ fem minuter åt gången, sen efter några minuter vaknar hon till men vill inte riktigt komma till ro vid bröstet utan håller på och "fjantar" sig. Antar att hon inte mår helt hundra i magen...

Förresten blir vi radhusbor 1 oktober! Fick en 3'a i ett jättefint radhusområde. Det var ju inte det vi var ute efter i första hand, en till trea, men den här är 11 kvm större än den vi har nu och så slipper vi ju åka upp och ner i hiss hela tiden. Så här ser det ut dit vi flyttar:







Egen liten trädgård och allting! Ska bli jättekul att få komma dit. Säkert superjobbigt att flytta när man har Lillskruttan men vi kommer ha oktober månad på oss eftersom vi inte blir av med vår lägenhet förrän sista oktober. Men det är ganska positivt, eftersom vi kommer att behöva fixa till den nya lägenheten lite grann. Det var väldigt extrema färger i lägenheten (oxblodsrött, neongrönt, marinblått, knallgult osv) så vi måste absolut ordna till lite. Tur att T är så händig ;)

Kommentarer
Postat av: Anna Söderberg

MEN vad mysigt att flytta!!

Superskönt med egen uteplats och tomt ju!!

Perfekt, då kan lillan stå ute i vagnen och sova ju medan mamma ligger på soffan och dunar framför Våra värsta år eller nått ;)



Kram

2009-08-06 @ 17:31:33
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Petra Bloggar

UNDERBART! stort grattis :D



Härligt att kunna ha henne sovandes i vagnen utanför och senare ha henne tultande omkring :-)

2009-08-06 @ 19:32:01
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Petra Bloggar

var ligger den? :D

2009-08-06 @ 19:32:29
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Thessan

Men lovely!!! Verkligen jätte mysigt litet radhus! :-)

2009-08-06 @ 20:27:52
Postat av: Lisa

Grattis!

2009-08-07 @ 14:21:17
Postat av: Petra Bloggar

HEJ! Jag är hemskt ledsen, men jag hinner inte komma idag! Jag har slått knut på mig själv, Lova ska ju ha kalas i morgon och hela huset är som en byggarbetsplats, måste med andra ord städa och förbereda kalaset. ledsen att jag sa att vi skulle komma, vill ju så gärna! Men det är bättre jag kommer när jag inte behöver stressa hem så kanske vi kan ta en liten promenad och så.... :-)



Pussa på´na

2009-08-08 @ 08:53:18
URL: http://www.petrabloggar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0