Skötbord inköpt!

Nej, jag har inte blivit heltossig, men vi var hos syrran och hennes kille pratade om att det fanns så mycket bra barnartiklar på blocket och bara för att visa sökte han på skötbord på blocket och vips! Där var den. Precis en sån vi vill ha, med tre lådor (inte två bara som finns på ikea nu), skötbord samt överdel (som vi inte heller kan hitta på ikea, dom verkar inte sälja det längre). Och allt detta för bara 600 kr! Bara byrådelen går på 995 som nytt och sen är det ju skötbordet för ca 300 och överdelen som jag kan tänka mig gick på säkert 2-300 kr. Som hittat alltså!

Så nu har vi börjat inreda barndelen lite smått. Bilder kommer när vi har fått lite mer kläm på det hela, än är det ju ingen brådska direkt :) Men är det nån som har en LEKSVIK spjälsäng att sälja billigt är det ju bara att höra av sig, hihi..


Så här, ungefär. Fast vår har en skötbordsdel, en överdel där man kan lägga blöjor och annat, samt en låda till istället för de två hyllorna, så man får plats med mer kläder. Yeahy! :)


Sen har vi ju varit på SPA i helgen också, Varbergs kurort. Det har varit jätteskönt, vi har verkligen tagit det såå lugnt och njutit och det ligger ju underbart vackert, men faktiskt... inte ett ställe jag skulle rekommendera. Många av behandlingarna kändes mer som sales-pitches, dom ville bara sälja sina krämer och produkter och sen var rummet... ok. Och det vill man ju inte ha när man lägger många tusen på en sån helg, då vill man ju ha ett FANTASTISKT rum, eller hur? Man vill ha lyx och flärd. Det var inte fult, smutsigt eller dålig, det var bara... ok. Ok är ok när man åker på en konserthelg i sthlm eller när man ska övernatta innan man ska med ett plan nånstans kanske, men på en kurort känns ok som bläh.. Men men.. Nu ska vi ha en lugn och trevlig kväll, han har slagit sig ner framför Jamie Oliver och jag ska väl ta en dusch, sen blir det nog Beck.

Mer skoj kommer nästa helg, då vi ska njuta av min alla hjärtans-present - ett besök på Bröllopsmässan! Visst är han söt, min älskade sambo? Så på lördag bli det brudklänningar för hela slanten. Ska försöka komma ihåg kameran då ;)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej!



Kollade lite o hitta denna i Uddevalla.

1500 kr men då ingår ju en del till som man behöver till sängen.

s&last=1" rel="nofollow">http://www.blocket.se/vi/20063415.htm?ca=16s&last=1



Puss och Kram Lisa

2009-02-15 @ 23:45:41
Postat av: Anonym

s&last=1" rel="nofollow">http://www.blocket.se/vi/20063415.htm?ca=16s&last=1

2009-02-15 @ 23:47:28
Postat av: Lisa

Funka inte länken...

Här är de som står i annonsen:





Säljes av Peter Frank. Insänd 6 feb 22:01.

Pris: 1 500:- Typ: Barnmöbler Uddevalla:



Hej säljer våran dotters spjälsäng. Fin å välvårdad säng som inte e använd mycket. Inköpt för ca: 1 års sedan på Ikea. Det medföljer det mesta för att eran bebis skall sova gott. Spjälskydd Kudde Madrass täcke



Peter Frank: 0522-508869





Sparade bilderna på skrivbordet så jag kan maila dem till dig om du vill.



Puss

2009-02-15 @ 23:51:32
Postat av: Stuart

såååå när blir detta bröllop av då? ;)

2009-02-17 @ 09:33:31
Postat av: Stuart

haha, vårt?



för det måste man nog vara förlovad först...

eyeroll

2009-02-18 @ 11:17:37
Postat av: Jenny

Eh, det är bara att köpa på. Varför vänta, händer något så spelar det ju egentligen ingen roll. Man blir ju lika ledsen för det eller hur, sak samma om man har en massa grejer.



Vi har nu en barnvagn, tack mamma och pappa :D. Dom ville köpa en och det tackar man ju inte nej till. En brio, älskar den. Sedan har vi väl alla kläder vi behöver första tiden (mamma där igen ;)) köpt två mobiler från http://www.dobidobi.se/.



Spjälsäng ska Peters föräldrar köpa, det är ju inte heller fel :)



En rolig sak. Syrran min är också gravid, helt sjukt :D Hon är i 8-9 veckan nu.



Bröllopsmässa!! Ska ni gifta er?? ;) hehe!



Vi måste ta och träffas någon dag. Kanske vi fyra gå på restaurang eller nått? Prata barn o så ;) Ha det fint, kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0