Bada och PKU

Igår kväll fick lillsnuttan sitt första bad och så roligt var visst inte det! Hon gallskrek hela tiden medan mamma badade henne och pappa filmade. Men efteråt i pyjamasen var hon nöjd igen och hon var så söt med sitt lilla krull, inte sant?



Peekaboo!!



Snuttar med mamma i soffan, nybadad, nyborstad och nöjd :)

Idag har dagen dominerats av att vi varit på återbesök på Östra och gjort ett PKU-test (ett blodprov för att testa för fem mer vanliga barnsjukdomar som lätt kan behandlas om de upptäcks tidigt) samt ett hörseltest. PKU-testet får vi svar på om nån vecka om det skulle vara något, men hörseltestet gick toppenbra :)

I morse vaknade man ju till den här synen... Gud, finns det nåt mer underbart?



Och nu på eftermiddag gick jag in för att fråga T nåt vid skötbordet och möttes av honom stående med t-shirten virad runt huvudet som doftskydd! Höll på att kissa på mig av skratt! :)



Just nu ligger hon och sover i pappas armar och "kollar på baseboll". Hon låg och sov i sovrummet lite men T påstår att hon började grina så fort som matchen började, så ni kan ju först vilken slutledning han genast drog.. Javisst, pappas lilla flicka ääälskar baseboll. Haha!



Sover till basebollen...



...i pappas knä. Lägg märke till de otroligt sexiga rosa elefantkallingarna ;)

För övrigt frågade jag sköterskan på PKU-testet om mina stygn men hon sa det jag trodde ungefär - att de inte gör nåt åt det såvida det inte spricker upp en massa eller orsakar andra problem. Nänä..

Å efter vi vart på Östra kunde vi inte låta bli att svänga förbi området dit vi ska i morrn och se på en radhuslägenhet. Ligger i mölnlycke och det var såååå fint! Hyresrätt, så det skulle bli ungefär som att bo här, fast med en trädgård och det skulle kännas så mer "eget". Mer om det kommer om vi får det, såklart. Vi ska titta på det i morrn, lämna svar senast måndag och sen tar det väl några dagar till att få svar på om vi fått det.

Nu ska jag duscha och sova och vila mina ömma bröst, Elma har börjat amma såå mer regelbundet, gärna varje eller varannan timme så nu är man lite öm.. :) Tur att Lillskruttan är värd det tusen gånger om!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh så fin hon är, en riktig docka =)



Så skoj med lägenheten, hoppas att ni får det!

Hade varit hur gött som helst. Mölnlycke är ju så nära!!!



Eller hur gör det ont i dom stackars tuttarna, men det blir bättre. Sen får du ont om hon inte äter =P



Pussa lillan ifrån oss =)

2009-07-30 @ 07:26:10
URL: http://toffnokk.blogg.se/
Postat av: syrran

Ni är ju för söta. Varning Totte!!! Dessa första blöjor luktar intenting. Vänta bara tills hon börjar äta riktig mat!!!!! Kram på er från oss

2009-07-30 @ 08:21:04
Postat av: Lisa

Får du ont i bröstvåtorna rekomenderar jag purulan! Skitbra kräm man smörjer på. Och de behöver man inte ta bort när de äter och då sliter de inte lika mycket på vårtorna!!!

Totte är amatör! Första blöjorna luktar ju nästan inget alls! Möjligen lite surt ibland. När de börjar äta fast föda då jävlar!

Puss o kram

2009-07-30 @ 09:59:57
Postat av: Petra Bloggar

ahahah



Håller med Lisa! :D



Men hon är ju för SÖT för sitt eget bästa! Man vill ju äta upp ongen hihi!



Vad spännande med radhuset! håller tummarna



2009-07-30 @ 16:15:27
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Anna Söderberg

Lilla sötnosen hon är!!

Längtar lite extra nu :)



Tänk att dessa stora starka karlar inte klarar av lite bebisbajs. Va... vojne vojne vojne :)



Kramis

2009-07-30 @ 19:58:16
URL: http://ansobloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0