Opening day på SHARK PARK!!



I helgen är det Opening Day för Göteborgs eget baseboll-lag Hajarna på Shark Park (Fjällboplan) i Utby. Det ska bli jättekul att få se Hajarnas elitpremiärmatch på hemmaplan på lördag då de tar emot Sundbybergs Heat! Göteborg mot Stockholm mer eller mindre alltså :) 


Hajarna satsar på att göra helgen till en underbar upplevelse för publiken. Man kommer att ha en speaker och en DJ, så att även de som inte är så insatta i baseboll kan hänga med i matcherna, samt sälja souvenirer och fika i kiosken. I sann amerikansk anda kommer klubben även satsa på att nationalsången framförs live och att man har en känd person som kastar den sk. första pitchen som är startskottet på den nya säsongen.


Dessutom är Göteborgslaget utökat med två spelade amerikansk choacher, så man kan tro att spelet kommer att hålla hög standard och det behövs säkert - konkurrensen är stenhård! Klockan tolv på lördag drar festligheterna igång med pompa och ståt och klockan 13:00 är det matchstart. Läs mer om Opening Day 2009 här.



Här finns även vägbeskrivning till planen, så varmt välkomna, det blir en perfekt lördagsutflykt för hela familjen :)

Kommentarer
Postat av: Thessan o Stig

Hade verkligen velat komma, men det är bröllopsklännings dags för Barbie-Carro, så jag får tyvärr tacka nej till inbjudan och helt enkelt kika bort på någon annan match :-)

Men jag håller alla tummar tår för Hajarna!!!

2009-05-04 @ 15:21:50
Postat av: Jenny

Låter jätte trevligt, men Peter fyller 25 år så vi ska ha öppet hus på lördag. Men hoppas att det går bra för pojkarna.



Kram på dig

2009-05-04 @ 19:32:25
URL: http://toffnokk.blogg.se/
Postat av: Petra bloggar

jag är i uppsala ;(



kommer du på tisadag btw? hoppas



KRAMAR

2009-05-07 @ 21:17:34
URL: http://www.petrabloggar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0