Specialistförlossningen

Idag har vi varit på besök hos specialistmödravården på Östra för att prata med en läkare där om förlossningen. De vill att vi föder på specialistförlossningen, så att de har bättre möjlighet att hjälpa till om något skulle gå fel, i och med att jag haft en stroke och eftersom jag går på blodförtunnande. Jag ska nämligen fortsätta med medicinen såvida inte något annat händer. De tog dock blodprover (åtta rör! hua..) för att kunna kolla blodets koaguleringsförmåga och jag fick en remiss till narkosläkaren som ska ta ett beslut om jag kan få ryggmärgsbedövning, epidural, om jag väljer det vid förlossningen. Det är tydligen lite större risker med epidural om man får på såna mediciner som jag går på.

På sätt och vis känns det riktigt skönt att jag ska föda på spec. förlossningen för då vet jag ju vart det blir, annars måste man ju ringa och är det fullt på ett sjukhus får man ju snällt åka till nästa.

Ni missar väl inte de norska barnmorskorna på TV2 ikväll 20.30? ;)




Massa kramar // badbollen

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej!

Tycker nog du skall strunta i ep i så fall. Plus att barnen brukar komma ut slöare har jag läst när man tar den. Men jag skall väl inte säga så mycket.. Smärta är individuel och bara för att jag klarade mig med bara lustgas behöver inte andra göra de...

Puss o kram

2009-05-28 @ 13:32:55
Postat av: Petra bloggar

Det går vägen utan EP, så skit i den håller med Lisa, barnet blir lite slött. Fast å andra sidan så gör det så ont att man hellre dör så just då är alla medel tillåtna! Men du är ju enveten och jag kan slå mig i backen på att du är som gjord för att föda barn :-) å snart kommer hon ju! lilla gull! UJ vad jag ska lokta påna! :-D



KRAM och klapp på magen!

2009-05-28 @ 17:03:04
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Jenny

Tack för igår, det var verkligen jätte trevligt att träffa dig igen. Sitter uppe (klockan är 03.48) och kan inte sova. Vaknade 01.30 av en värk, det kom runt 5 st under en timma och sedan la det bara av och nu är det molande mensvärk hela tiden istället. Kan inte det bara sätta igång, suck ;)





Hoppas du får en riktigt trevlig helg. Jag messar om bebben ploppar ut ;) Kram

2009-05-29 @ 03:50:44
URL: http://toffnokk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0