Vår lilla hjälpreda :)

Idag har varit ännu en sån där helt underbar dag! Den började vid sextiden då Elma ville ha ma, som vanligt, så hon fick sin välling och somnade sedan om, snäll som hon (ibland) är och sov till halv åtta. Gosis! Det var precis vad mamma ville ha :)

Så det blev frukost och vid niotiden var hon trött igen så det blev gröt och sen stoppade jag ner henne i vagnen oc slängde på joggingkläderna och så stack vi ut på en liten joggingtur. Inget avancerat, bara en snabb promenad, lite jogging och snabb promenad igen. Tog turen om sjön och jag skojar inte om jag säger att vi mötte sju dagisklasser som var ute på tur i skogen. Tur att Elma sov så gott så hon blev inte väckt.

Hem, dusch och sen var det nästan dags att laga lunch till Elma. Idag blev det nötfärs, lök, majs och potatis med basilika, timjan och lite andra kryddor. Hon tyckte det var helt ok och åt rätt bra. Efter lunchen ringde Anna och frågade om vi skulle ta en promenad så nån timma senare när det var dags för en tupplur till gav vi oss iväg på en mindre promenad i solskenet. Om möjligt ännu skönare än på morgonen, för luften hade ju hunnit bli varmare och solen riktigt stekte. Underbart!

När vi kom hem fick tjejerna leka av sig lite och sen kom farmor och farfar och hjälpte Elma att tvätta altanen ;)
För se så duktig hon var



Elma visar haffa hur han ska göra :)



Borsta borsta så det blir rent innan vi lägger på t-racer (dödar alger och sånt).



Å så matar vi ut slangen...



Lite till... :)



Hejja Haffa!!



Inspektören Elma är mycket nöjd med resultatet och det är mamma och pappa också. Tack för hjälpen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0