Första förskoledagen

Just nu ligger Elma och sover, alldeles utpumpad efter sina första timmar på sin alldeles egna förskola. Eller ja, sin alldeles egna förskola tills vi flyttar iaf, så i några månader kanske hon går här.. Men så är det.

Dessutom är det ju den 1a December idag så Elma fick öppna det första paketet i sin julkalender som mormor sytt åt henne. Här sitter hon och pillar på sitt paket. Och i det var...



Ett paket supersöta näsdukar med nallebjörnar och hjärtan på. Elma blev väldigt förtjust i det och gick och bar på paketet ända fram till frukosten :)





Finaste julkalendern man kan ha!



Så efter frukost var det dags att pälsa på sig ordentligt och...



... åka vagnen till förskolan. Riktigt kallt idag, -13 grader!



När vi varit på förskolan en stund kom jag på att jag glömt kameran i vagnen och det här kortet är taget precis när jag kom tillbaka, det är därför hon ser lite rödgråten ut. Annars trivdes hon bra på förskolan, verkade det som.



De hade ett jättefint Pippi-hus där och...



... ett superfint kök. Det var här Elma riktigt "kom igång" och när hon lekt där en stund var det redan dags att gå hem.



Var väl inte helt förtjust i att de hade riktiga porslinsfat (en pojke kastade ett i backen så det gick sönder när vi var där och det blev flisor överallt) men de hoppades på att kunna byta ut dem snart. Det är såna man köper på IKEA för lite större barn när de vill leka tebjudningar och sånt, men det passar inte små barn så bra.

Annars verkar skolan bra och Elma kommer nog att trivas där, men nu ska vi ta en lugn och fin inskolning så får vi se hur det går. Ska försöka blogga om huset nästa gång, om jag kan få fixat fram lite foton, men håll ut, det kommer :)

Kommentarer
Postat av: Mormor o Morfar

Våran lilla sötnos!!!

2010-12-01 @ 19:46:17
Postat av: Jenny

Fin kalender :) Härligt att det gick bra för lilla dockan. Hon är så söt!!

2010-12-02 @ 08:21:20
URL: http://toffnokk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0