Ändrade planer

Idag hade jag och Elma tänkt åka hem till mamma och pappa och hälsa på. Syrran är där med barnen så det hade varit lite kul med "alla" barn och barnbarn där. I från början var det tänkt att några kompisar från Thn skulle komma hem till oss på middag men eftersom vi hade magsjuka i förra veckan/början av veckan vågade de inte riskera att bli sjuka. Men så ringde syrran i morse och hade blivit sjuk över natten och vi fixar inte att bli sjuka igen alltså! Så det blev inget med det... Istället åkte jag och Elma med när Totte skulle jobba och vi har nu utforskat lite av Borås av alla ställen :)

Tänkte ta en tripp och kika på bilbarnstolar sen också, Elma börjar ju bli för stor för babyskyddet, så en bakåtvänd barnstol börjar bli nödvändigt nu. Nån som vet nån bra barnstols-affär i Borås? Annars får vi väl kika hemma, där finns det nog massor med affärer, men när vi ändå är här tänkte vi börja kika här.

Ska nog googla efter lite barnstolstester så man har lite på fötterna innan man går ut.

Hej på er!


Kommentarer
Postat av: Pappa

Det var ju inget vidare att vi inte kunde ses. Har längtat så. Ifs var det väl tur att ni inte kom, jag fick åka o jobba. Skall jobba Söndag också. Läcker in vatten på jobbet nu i tövädret. Bara måste träffa Elma snart. Kram till Er!

2010-02-27 @ 20:23:41
Postat av: Jenny

Hej gumman. på fredag kommer jag och Belle gärna på besök. Funkar det för er fortfarande? Kram

2010-03-01 @ 19:14:21
URL: http://toffnokk.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna Söderberg

Håller tummarna för att ni blir friska nu!!

Kram

2010-03-01 @ 21:12:35
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej!

Skickar en länk du måste kolla. Kollade ju runt en hel del på bilbarnstolar och tester när Evelin skulle ha ny. Den har vunnit bäst i test i många tester och anses som den säkraste på marknaden. Den vi hade till Oscar innan fick underkänt i bakåtvända tester. De är en Acta graco Cosmic comfort. Så vi hyrde till Oscar från if då han bara kan ha den 1år till och den kostar typ 3000 kr att köpa. Sen köpte vi en till Evelin på Saab Ana.

Här kommer länken till if och där är även ett test från Vi föräldrar samt Föräldrar och barn med.



http://barnibil.if-sakerhet.se/?gclid=CKLjz_SymKACFYt_3godQQK8dg



Puss och kram!

2010-03-01 @ 21:42:06
URL: http://gosesnuttan.blogg.se/
Postat av: Thes

... är förkyld igen men snaaaaart måste vi ses igen!

Pöss på dig vännen

2010-03-02 @ 17:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0