Kalas och sexmånadersbebisar

Har varit så himla dåligt på att blogga det senaste, känns som om man aldrig har tid (eller nåt kul att skriva om). Förra veckan var jätterolig, träffade Lina, babysimmade, fikade med föräldragruppen hos L (som bor Sååå fint, btw) och avslutade med kalas för älsklingen.

På kalaset i lördags, eller ska jag säga kalasen då vi delade upp det på våra släkter för att de äldre skulle få lugn och ro och för att alla skulle få en stund med Elma, fick Totte en massa fina presenter. Ser mycket fram emot att få "hjälpa" honom att avnjuta presenter såsom räkkryssning, bio och tadaaaa: en semesterresa till Rhodos!

Dessutom fick han en del pengar så i söndags var vi och köpte en väldigt efterlängtad garderob till hallen på IKEA. Nu är det bara belysning i hallen som ska ordnas och sen är vi nog klara med det projektet. Toppenbra!

Kom och tänka på häromdagen förresten, Elma är SEX MÅNADER gammal redan i nästa vecka. Va????? Hon kom ju precis ut ju?! Stora tjejen sitter rätt ok med stöd, äter barnmat till lunch och kan flytta leksaker från en hand till den andra (samtidigt som hon drar i mammas hår eller klämmer åt om näsan med andra handen). Känns nästan konstigt att kalla henne bebis nu, så stor känns hon :)



Elma i sin nya Adidasoverall och pappa 25 år!



På kalaset trodde vi att Ludde hade skaffat en tattevering på armen! Men det var bara ett fint plåster han fått av sköterskan efter pandemisprutan :)



Elma myser med moster och mormor. Mormor är fortfarande lite farlig, men det går nog över snart. Kanske när hon ska följa med på babysimmet?



Två kära knasbollar :)



Nån som funderat på vem Elma är lik förresten? Totte, 1 år, Elma 4½ månad.



Myser med farfar och kollar när pappa öppnar presenter. Kan det vara nåt till mig månntro?



Ja! Fick ett jättefint hårband av pappas snälla kusiner Jenny och Jessica!



OCH en supercool solhatt, baddräkt och solkräm i pappas pippi-resväska



...som såg ut så här. Elmas handbagage på solresan?

Nu är det slut på bildkavalkaden, Elma har sovit i otroliga 1½ timme och jag ska förbereda för turen in till stan där vi ska fika med vännen T.G. Elma har längtat hela förmiddagen så hon somnade nog av utmattning nu. Tur det, annars hade det blivit mycket gnäll sen :)

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Malin Bergqvist

Men åh 6 månader! ja gud vad tiden går snabbt;) Nu kom jag förresten på varför Isabella och Elma är så lika på vissa kort!: det måste vara tofsarna över öronen:=) Vi får träffas snart! Kram:=)

2010-01-20 @ 15:17:52
Postat av: Thes

hej!

Mys med fikan igår! Måste vi snart göra om igen! :-) Fast utan kryckor å kan vi ta en liten längre runda på stan o kika :-)

Elma Pelma-sötisen! Men hon har väldans massa spring i benen!

Kika på en helg nu hunnybunny så bokar vi!

Bamse kraaaamar!

2010-01-21 @ 09:15:58
Postat av: Jenny

Hej gummman. Så härliga bilder, er lilla flicka är så himla söt. Låter härligt med resa till sommaren, grekland är så underbart.



Tack för dina fina ord på min blogg, det har varit lite tungt nu när mormor dog och sen vinterkräckis. Vill bara få lite lugn och ro känns det som :P



Skulle gärna vilja träffa er nångång snart, finns det någon dag nästa vecka som funkar? Du och Elma skulle kunna komma på besök?



Kram på er.

2010-01-21 @ 13:18:50
URL: http://toffnokk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0