Övningskörning

Elma har övningskörning här hemma med gåstolen ;)

Hon fick överta en gåstol av kusinerna (tack, tack säger Elma) och igår provade hon den för första gången. Kan ju inte säga att hon hajade hur man skulle göra, men det kommer väl så småningom. Hon kan ta sig framåt och bakåt men om det är med vilje är väl en annan fråga, hihi.. Hon fick prova igår innan vi skulle till min kusin på examens/födelsedagsfest. Min kusin har pluggat i flera år och är nu färdig jurist. Stort grattis!

Självklart glömde vi kameran i bilen när vi gick på fest men vi fick iaf några kort på Elmas första gång i gåstolen, såhär såg det ut:



Halksockar på! ;)

De senaste dagarna har varit rätt bra, hon har varit på helt ok humör men nätterna... åh, dessa nätter. Vi har ju haft sån tur att vi blivit vana vid att hon somnat vid åttatiden på kvällen och sovit (de senaste veckorna) utan att vakna alls till ca 06.30 då hon fått flaska, somnat om och sovit till ca 07.00-08.00. Tolv underbara timmar sömn för henne och ca 8-10 timmar för oss. Fantastiskt! Men de senaste dagarna har hon varit förkyld och hon kanske har haft magknip för jeeez! Hon har vaknat minst en gång i timman, ibland upp mot tre gånger i timman HELA natten. Dessutom med nåt eller några tillfällen in emellan då hon gallskrikit och varit superledsen en hel timma! Nu i natt sov hon bättre som tur är, sov mellan 00.00-04.30, somnade om och sov till 06.00.

Hoppas att hon får sova i natt, om inte annat för att hon är van vid det och vi vet att hon mår bra om hon får sova ostört så länge. Dessutom slipper hon ju en sömndeprimerad mamma om hon får sova såpass länge :) Kan väl bara hålla tummar och tår *hoppas hoppas*

Kommentarer
Postat av: Malin Bergqvist

Hej gumman! Va? brukar hon somna kl 20:00?? och sova 12 timmar?.. då förstår jag varför du alltid ser så pigg och fräsch ut;) Hon återkommer säkert till dom vanorna när hon inte är förkyld längre:) Vi får hoppas!, för usch vad man blir koko av förlite sömn (som mig idag;)...



Ang. Lördag så är du & Elma välkommna när ni vill efter kl 10:00! Vi kan ju ta en promenad och sen lite fika här ifall ni har tid att stanna 2 timmar eller så..annars bara fika:) Vad kul det ska bli att se er tycker vi!:=) Hoppas ni får en bra dag trots sömnbrist.. Kramar!

2010-01-25 @ 11:48:20
URL: http://isabellaaurora.blogg.se/
Postat av: Jenny

Duktig hon är i sin stol, men trist att höra om nätterna. Jag förstår hur du har det.. Men hon var ju så duktig innan, så det kommer säkert tillbaka sen när förkyldningen har lagt sig.



Torsdag blir alldeles utmärkt och vi går gärna på promenad. Har så mycket energi och kraft nu från att inte gjort någonting i en vecka hehe.



Vilken tid vill ni komma. Vi är hemma hela dagen.



Kram på er

2010-01-25 @ 12:08:12
URL: http://toffnokk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0