Tågresa och nya tänder?

Känns som att Elmas hörntänder i överkäken är på väg. Kan man få hörntänderna innan framtänderna? Hon har ju fått två i nederkäken men inga uppe än. Men man ser att hörntänderna är på gång, även om de inte spruckit fram än. I vilket fall som helst sover Elma överjävligt dåligt nu (för två nätter sedan och sen natten till idag då jag hade henne själv naturligtvis) och hon har långa gnälliga stunder utan synbar anledning samtidigt som hon gärna biter på allt (inklusive sina föräldrar) och dregglar kopiöst då och då.

Oavsett hoppas jag att hon får sova bättre i natt (och jag med då jag var vaken nästan hela tiden mellan 22.00-04.00 i natt och sen 05.00 ville hon gå upp. Jo, tjena du!) och att vi får en bra dag i morrn. Tänkte att vi skulle gå till Öppna förskolan då hon tyckte det var så roligt förra veckan.

Här kommer lite bilder från helgen.



Sötisen får leka nakenfis i vardagsrummet på Kristi Himmelfärdsdagen. Allt för att motverka röda rumpor då hon gör "nummer två" minst fyra-fem gånger om dagen just nu. Försöker hjälpa henne med katrinplommon och messmör för att mjuka upp det men det är svårt...



Första minutrarna av den 1,5 timmar långa tågresan var Elma glad. Resten skrek hon så att jag tyckte synd om de andra passagerarna.



Kul att titta ut och se träden passera i hundra kilometer per timma :)




Hon somnade precis när vi kommit av tåget och när hon vaknade befinner vi oss på mormor och morfars altan i solskenet.



Det är gott att sitta och mumsa när mormor lagar mat i bakgrunden.

Det var jätteoligt att få komma upp och "träna" Elma lite, hon är ju fortfarande väldigt mammig och pappig. Samtidigt är det ju rätt jobbigt, för när Totte åkt hem i lördags var de ju bara jag kvar. Det går bättre med mormor och morfar nu men hon är lite trygg i miljön så vid minsta otäcka sak eller minsta hunger eller så vill hon bara ha mamma eller pappa. Jaja, barn är väl olika och hon lär sig säkert att hon kan vara trygg där uppe med. Bara att öva vidare :)

Kommentarer
Postat av: Totte

Pappas sötnos!

2010-05-17 @ 11:23:40
Postat av: Jenny

Gullunge! Absolut kan man få hörntänderna först, peter syrra fick dom. Hon såg ut som en vampyr :)



Men snart kommer några tänder, för Belle är exakt likadan. Gnällig och sover dåligt. Hon är inne i en sån period nu och det är flera tänder på G.



Hoppas att det går snabbt nu med tänderna.



Kram på er

2010-05-18 @ 18:14:22
URL: http://toffnokk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0