Rockbröllopet!

Igår var vi på ett fantastiskt, häftigt, härligt ROCKbröllop då våra kompisar Jenny och Peter "knöt hymnens band" som det så fint heter. Allt annat än klassiskt bröllop men sååååå roligt! Vigseln skedde i rådhuset med den allra närmsta släkten och sedan mötte de oss i festlokalen där vi åt middag och tårta, festade och dansade. Jag och Totte kände ju knappt en kotte, och ändå hade vi riktigt roligt. Dock drog vi oss hem i relativt god tid då en av våra snälla barnvakter (svärmor) började jobba idag tidigt på morgonen. Men inte hade vi mindre roligt för det.

Mina bästa minnen av festen måste vara 1. Då brudparet skulle tända de vackra ljusskeppen men tyvärr blåste det lite kallt så bara ett kom iväg ordentligt (men det var jättevackert, så det spelade ingen roll) och 2. då brudgummens syster visade och talade om vad hon kände inför brudparet, hon var bara så glad för vigseln att hon inte kunde hålla tårarna tillbaka.



Av oss fick brudparet ett tillskott till sin planerade bröllopsresa till Skottland i vår, där vårt förslag var att de använder pengarna till en lektion i säckpipeblåsning. Pengar och idéer var det de önskade sig så jag hoppas att de tyckte att vårt förslag var roligt och att de lyckas göra det. Annars får de använda pengarna till vad som helst, bara de har roligt :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Va kul och se! Såååå coolt!

2010-11-22 @ 18:07:26
URL: http://gosesnuttan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilka underbara bilder!! Tack ni är så härliga. Ni hjälpte till att göra dagen så underbar och rolig. Många många kramar från herr och fru Weiler

2010-11-24 @ 20:34:09
URL: http://toffnokk.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilka underbara bilder!! Tack ni är så härliga. Ni hjälpte till att göra dagen så underbar och rolig. Många många kramar från herr och fru Weiler

2010-11-24 @ 20:34:50
URL: http://toffnokk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0