Husägare

Husägare T & T här :) Idag skrev vi alltså på de sista papprena och fick nycklarna till vårt alldeles egna, fina, underbara hus! Yeahy! Var ju tvugna att kika lite på det så såhär ser det ut nu innan vi renoverat.

Vårt pyttelilla mysiga kök. Här ska vi alltså fixa in nytt golv. Och det är golvvärme under, mmmm... Älskar att man kan stå och se ut på gården när man diskar och pysslar :D



Vardagsrummet, som vi förmodligen väntar till sommaren med att måla om. Dock är det intesärskilt snyggt... T.o.m. hål i väggen på ett ställe.





Den väldigt vanliga och nästan lika trista trappan..



Badrummet/tvättstugan på nedervåningen gör vi om nångång när vi har råd, men den är helt ok. Blir en ny torktumlar iaf :)



Och badrummet på ovanvåningen. Samma där, görs iordning nångång i framtiden. Är helt ok.




Det stora sovrummet. Här blir det, liksom i Elmas rum, nymålat tak, målade väggar och nylag golv när vi är klara.



Närbild på tapeten..



Vi tog en lite fika i köket. Det är så litet att Elma och T tog upp all plats därinne. Tur att matplatsen är precis utanför :D



NU ska jag kolla klart på Let's Dance. Jag vet inte om ni vet detta, men Tobias Karlsson är den absolut bästa dansaren i Let's Dance's korta historia. Han lyckas ALLTID göra perfekta koreografier till sina inte alltid så himla duktiga parters. Han får dem att se stålande ut! Det tycker jag visar på en fantastisk dansare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0