Dubbelkalas och v 32

I helgen har vi varit på dubbla kalas, ett nittioårskalas (andra för i år!) och ett treårskalas. Dessutom var det ju Alla Helgons Dag OCH i morse fick goa Maria sin efterlängtade lille pojk. Mycket som hänt i helgen alltså. Grattis till alla! Och idag gick jag ju in i v 32 med vår hett efterlängtade lill* Skrutt.

Så i fredags åt vi god middag med svärmor och svärfar, här för en gångs skull. T och hans pappa stod i köket i minst tre timmar och förberedde en ljuvlig toast till förrätt och jättegott grillat kött och kyckling med potatisklyftor av bakpotatis tillsammans med eget kryddsmör och två goda såser. Blev man bortskämd eller blev man bortskämd?



MUMS!

Så igår blev det ju kalas på kalas. På förmiddagen var vi på Hornbach och kollade in lite till vår hall/vardagsrumsrenovering som förhoppningsvis startar i nästa vecka (hantverkaren kommer och kollar denna veckan) och köpte ny sits till toaholken.

Sedan var det dubbla kalas med massa god mat och sen var vi helt slut. Och idag fick vi finbesök av Thornadtssons så vi käkade lite lunch och T satte såklart M i arbete med att hjälpa till att få bort vår spaljé som delar av vardagsrummet. Så satte vi dit vår rumsavdelare (som jag föreslagit att vi skulle göra sedan vi flyttade in) och bytte plats med den låga skänken som stod där och det blev riktigt bra. Pimpade även Elmas rum med lite Puh-väggdekorationer men jag har inte orkat ta kort på något av ovanstående så det får bli nån annan dag :)

Just nu sitter Elma i vardagsrummet och sjunger Blinka lilla stjärna. Hon är så söt.. Man kan urskilja nästan precis varenda ord och hon är riktigt bra på texter. Nu får vi höra Små grodorna. Pluttan :) Favvomeningen just nu är "Elma kan det inte" när hon försöker (knappt) göra nåt och omedelbart ger upp. Te.x dra på eller av strumporna (för det går ju så mycket fortare när mamma eller pappa gör det). Eller när hon ska dra upp trosor och byxor efter toabesök. Men Elma kan VISST DET, som mamma brukar säga och hon blir väldigt stolt när hon gjort det. Att hon dessutom klarar sig nästan till 100% att vara torr på dagen med både nummer 1 och 2 får ju mig att tycka att hon är en superredig tjej. Händer kanske en gång i veckan eller varannan att det blir en olycka och det tycker jag knappt räknas. Men så är jag väl partisk också :) Men hon är ju ändå bara 2 år och 3 månader.4

Nu blir det magbild. V 32.



Skrutt fick vi se igen i torsdags då vi var på planerat läkarbesök där hon kollade igenom hela bebisen igen med ultraljud. Detta för att h*n ryckt så konstigt så jag har blivit lite orolig för att nåt varit fel eller bebisen har eplepsi eller nåt liknande. Men hon kunde inte så några konstigheter och bebisen växer enligt kurvorna och hade något varit fel hade den troligtvis inte kunnat växa precis som den skulle. Så det kändes oerhört skönt. Sedan sjukskrev hon mig på 50% fram till mitten på december då jag tänkt gå hem på föräldraledighet.

Nu kom Elma upp i knäet så det blir ingen mer text. Hej på er :)

Kommentarer
Postat av: Lucas Gustavsson

Anmäl dig till dagens blogg hos mig och ta del av mina 1800 läsare per dag om du känner för det :)

2011-11-07 @ 15:03:24
URL: http://modegrabben.webblogg.se/
Postat av: Amanda Matanovic

fin blogg du har!

Va gärna med i min dagens blogg tävling i min blogg! :)



// Amanda, http://ammm.blogg.se/

2011-11-07 @ 21:14:48
URL: http://ammm.blogg.se/
Postat av: TINA

Hej :) Följa varandra vi bloglovin? Följ mig http://www.bloglovin.com/en/blog/3051244/tinanjse där så börjar jag följa dig direkt! :)

2011-11-11 @ 15:14:39
URL: http://tinanj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0