Fnissig telefonist

Idag är jag också telefonist, och det så roligt, så roligt :) Jag tycker det är skoj med alla knäppisar som ringer in.

image92
"Välkommen till Växeln"

Idag har jag också fått veta att det blir SÄLEN igen nästa år. haha, låter så långt när man skriver nästa år, men det är ju i början på året, Mars tror jag, och då är det ju faktiskt "nästa år". Åhh, man kanske kan lära sig att åka snowboard då? Det hade varit såå himla kul! Försökte lite -06 och det gick väl ok.. Höll ju inte på så länge, men det var skoj ;)

image93


Idag är det fredag, yeahy! Ska åka hem efter jobbet (fast först ska jag hjälpa liise-chefen flytta) och sen lär det väl bli bums i säng. I morrn måste jag bara städa, får kanske lite besök sen på eftermiddagen och man vill ju se ordenlig ut, hihi..

Nej, nu ska jag fortsätta work work work.

Kraam!

Avbeställ telefonkatalogen!

I år delas 5,5 miljoner telefonkataloger ut. Rätt onödigt va?

Varje modern människa checkar telenummer via hitta.se http://hitta.se/ eller eniro.se http://eniro.se/ .

Telefonkatalogen belastar miljön på onödigt sätt var det gäller transporter, och papper. (0,7% av Sveriges förbrukning)


Jag rekommenderar att du avbeställer din katalogerna. Tar 1 minut av din tid och du gör en insats för miljön !

2007 var det enbart 3500 personer som avbeställde telefonkatalogerna, Låt det bli 1 miljon nästa år.

Länk: http://www.enirosverige.se/se/Sverige/Kontakt/Katalogavbestallning/


Samla tankarna

Hmm, nu ska jag skärpa till mig lite och skriva en uppdatering. Så vad har hänt i mitt liv sen i söndags som jag vill dela med mig av till omvärlden..? Det var ganska lätt - typ inget! Därför kan jag nu tråka er med en massa lama detaljer om mitt arbete eller "livet på min Orbitrek" eller nåt annat lika skoj. För nu har ni i alla fall börjat läsa, eller hur? Nej, vad taskig jag är, ska skärpa till mig :)

Idag har jag suttit och skrapat ihop och räknat på och vänt och vridigt på alla upptänkliga sätt på våra kalenderbeställnigar. Och igår tränade jag på min Orbitrek! Nä nuuu! Nu var jag ju dum ändå. Hehe...

Hua, nu skrämmer jag nästan mig själv men det har ju inte hänt nåt skoj? Och jag har inga roliga insikter eller funderingar idag. Jag får bara såna när jag åker kollektivt och sen har jag glömt bort dom tills jag kommer till en dator. Det är därför ni aldrig får veta vad jag tänker, jag är för glömsk!

Jag har iaf börjat med julklapparna! Köpte till mamma och pappa igår och syrran och mikael i dag. Kan ju inte säga vad det är men jag hoppas sååå att dom blir nöjda. Jag är det i alla fall. Har en god (?) idé om vad jag ska köpa till Lisa och jag vet en sak som Ludwig ska få om jag kan hitta det, men sen... Sen är det svårt. Marina och Adam? Vad önskar ni er människor?? Hmm... Men jag har ju några veckor att knäcka den nöten. Sen måste jag ju komma på nåt roligt billigt att köpa till julmyset också så man får vara med i julklappsbytet.

Ska genast börja fundera på det.Under tiden lämnar jag er med en bild av det jag ska köpa till ludde i julklapp. inte just den här kanske men nåt liknande. Han fullkomligt äälskar att dammsuga, den lillle knasen :)

image91

Middag

Åh, det har varit en riktigt mysig helg, denna helgen! I fredags åkte jag upp till mamma och pappa och bara tog det lugnt. Mamma jobbade så jag och pappa köpte en pizza och kollade på Dobidoo och andra delen av Predikanten. Jag läste ju den boken i förra veckan när jag var sjuk så det var lite skoj att se tv-serien nu när jag hade den så färskt i minnet. När jag vakande på lördagen hade mamma åkt till jobbet igen, hon jobbade förmiddag då, så pappa och jag hade ingen bil. Vi tog det lugnt, tog en promenad med Leo och så, kollade lite på TV och slappade. Gött... Kollade med Marina om hon ville åka och shoppa men hon kunde inte. Skickade ett mess till Adam (ville inte väcka honom, han var ute och festade på fredagen) men jag fick inget svar. Sent om sider vaknade han i alla fall, så vi körde ett litet snabbrace på Etage innan det var dags att åka till Thornadtssons på middag och lite fest.

Lisa och Magnus ville nämligen ha en liten tack-middag för oss som hjälpte till mycket med bröllopet och det blev verkligen ett tack som heter duga det! Trerätters middag, med toast som förrätt, hjort och potatisgratäng till huvudrätt och creme brulé till efterrätt. SÅÅÅ gott alltså! Efteråt drack vi lite gott och spelade spel, jag tror det hette "kampen mellan könen" eller nåt sånt. "Kvinnorna mot männen" kanske, jag vet inte, men det var tjejfrågor vs. killfrågor. Körde tre omgångar och det blev 2-1 till oss tjejer! Yeahy!


image89


Sen blev det en omgång hemmagjord Twister (papper fasttejpade på golvet med färger skrivna på dom) och där var Erica och Magnus MÄSTARE! Ingen av dom gav sig verkligen och dom kämpade in i det sista. Eftersom vi inte hade nån snurra fick vi sitta och hitta på vart händerna och fötterna skulle vara och till slut (!) krånglade jag till det så för Mangus att han tappade balansen, men det var fasen inte en sekund för tidigt :) Riktigt bra jobbat där, det måste jag säga.

Allt som allt, en toppenmiddag och en kanonfest, det var det som gjorde denna helgen. Fick höra att min underbara kompis Stenis har en ny blogg, så för den som gillar mat (tror jag, har inte kollat in den än, ska göra det alldeles strax) kan gå in på http://stenismat.blogg.se

Själv lämnar jag denna uppdatering med en tävling i Fulast Min som jag och Erica hade, jag tror vi bestämde oss för att det blev oavgjort ;)


Bra start...

... på den här veckan va? Huvudvärk, lätt illamående, trött och mer och mer ont i halsen ju längre dan går. Elisabeth stoppade mig i säng på jobbet idag, fick sova två timmar i vilrummet. Hon är snäll hon :) Nu sitter jag och väntar på att kunna gå hem och stoppa om mig för kvällen, är dödstrött. Vet inte om Ludwigs baciller smittade nu i helgen. Han hade feber och hostade och var typisk barnsjuk (grinig och så) nu i helgen så fasen vet om inte de där hemska barnbacillerna gav sig på mig med. Eller så var det bara nån på spårvagnen eller så..

Uh, kolsvart ute, vill inte gå ut. Men det krävs ju änna för att komma hem så.. Bara att bita i det sura äpplet.


image88

Ta en tugga så kanske förkylningarna håller sig på avstånd!

No partypoopers here!!

Säger bara 57! Tar man 57 kort under en förfest och man bara är två personer så är man antingen rätt fåfäng (ok, kan ligga nåt i det) eller så har man jäääkligt kul. Skulle vilja säga att det är 10% alternativ nummer ett och 90% alternativ nummer två :) Det var länge sen jag och Petra festade ihop och jädrar i min lilla låda vad vi skrattade! Hade ont i magen redan på tåget på väg till Göteborg för jag skrattade så mycket. Det blev vin, smink, mera vin, kort, mera vin, en drink, mera vin, kort, smink, drink... you got the picture! Tjejkvällar rules! :)

Petra, döda mig inte nu, men nu tänker jag lägga ut en "before" och en "after" bild. Vi flumma oss redan vid hårtorken och då går det som det går ;)

Före



Efter



Och jag vet - nu tänker du "Va, vadå före och efter, dom är ju precis lika skitsnygga på båda!". Jag vet, visst är det otroligt?!? Vi är ju exakt lika snygga med eller utan smink!! ;p Hahaha, snyggare kan ingen vara... typ.

Vet att Petra har bloggat den med men jag vill ha det också - dagens kommentarer. Jag "Haha, ja, typ, minne fiskmås! Eller, nej, guldfisk heter det ju. IQ fiskmås ju!" Petra "Ja ja, fåglar som fåglar" Jag har bönat och bett Petra om att komma med en "dagens Petra" eller Petraologi så jag hoppas hon lägger upp det på sin blogg. Och jag ska försöka komma med en "dagens Sancti" men eftersom jag har minne guldfisk kanske jag inte kommer ihåg mina dumma kommentarer alltid (hihi, nåt att skylla på").

Här är vi i alla fall igen, VECKANS PARTYBRUDAR!

image85

Telefonist

Idag är det här jag, typ..

image82
Har inte lika ball randig klänning, men annars är det jag upp i dan! ;)
Tycker det är så kul när det ringer folk med konstiga önskemål eller såna som har ringt fel och inte fattar nåt, haha. Himla kul jobb det här ibland! Skulle säkert kunna ha en hel blogg om roliga samtal om jag jobbat här jämt men "hemma" i göteborg har vi ju tyvärr ingen växel. Får nöja mig med att jobba med växeln lite då och då när jag är här.

Äntligen Fredag!

Ville bara skriva det - äntligen fredag!!

image81

Wohoo!

Jobb

Varför måste det köra ihop sig så? Ska ut och leka med Petra i morrn och så kör det ihop sig så jag kanske kommer hem sent. Visst är det typiskt? Fick alternativet att jobba halvdag men det känns ju också dumt, åka bort och fram för bara några timmar och så får andra hålla på att åka också.. Får kolla hur tågen går hem i morrn och när jag kan gå.

För övrigt känns det. svart. just nu.

Orkar inte. Bättre när man blir tvingad att "tänka på annat". Då går det.

Claim-to-fame

Jag satt och bläddrade igenom lite bilder från min födelsedag och jag måste ju visa min claim-to-fame! ;)
Jag och Joe Labero, håll till godo, haha!

image80
Wohoo! Och han trollade inte ens bort mig!

Roliga delen

Måste ju visa den roliga delen av förra veckan och helgen. Jag gjorde ju om i vardagsrummet, nån som är nyfikon? Inte? ok, look away ;) Så här blev det i alla fall:

 

Och min lilla fotovägg som jag ska bygga på tänkte jag efter hand..



Sen måste jag ju visa helgens mest skönsjungande par ;)


Vilken helg..

*suck* Hade jätteroligt i helgen, mestadels. Sen träffade jag Han och det kändes precis som för ett och ett halvt år sen igen. Right back to the bottom. För er som inte vet vad jag pratar om - det är en person som jag inte fixar att träffa. Trodde jag skulle det men när han dök upp sådär oväntat... nej, det gick inte. Men mina älskade underbara kompisar hjälpte mig så nu känns det "sådär" vilket är en klar förbättring från bottennoteringen i lördags.

Men nu ser vi framåt. Eller försöker i alla fall. Jag pratade med Lisa igår och hon ska komma och hälsa på mig om en vecka. Hon har börjat sälja tupperware så hon tjatar på mig om att ha ett party :) Men jag är tveksam om jag kan få det att gå ihop, måste kolla med jobbarkompisarna först, men nu är inte en så bra tidpunkt. Det händer mycket på jobbet för alla. Men det ska bli jättekul att träffa henne, även om det bara blir en eftermiddag. Hon skulle på nån tupperware-utbildning på kvällen så då kommer hon och hälsar på här först, yeahy!

Och saker och ting känns bättre med A. Vi pratar lite mer nu och har båda kommit överens om att vänskapen går först, no matter what. Såå skönt! Allt annat blir bara bonus i så fall ;) Sitter och diggar till Jason Mraz's I'm yours... Skön musik alltså.. Lyssnat på Britneys nya också. Mycket electro-pop men den är skön också. Man blir party, som vanligt med Britta :) Blir nog en del sån musik i helgen, när Petra kommer ner och vi ska rocka stan som dom partybrudarna vi är (haha!). Numera kanske wannabe-partybrudar, men träffas vi bara en stund så tror jag att dom gamla takterna kommer tillbaka rätt snart.

Vi lämnar av i stil med Reverend Run, några mycket spirituella ord:

And Shepards we shall be, for thee my, Lord for thee

Power hath descended forth from thy hand,

so our feet may swifthly carry out thy command

And we shall flow a river forth to thee,

teeming with souls shall it ever be.

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti

image74

Fridfullhet


Brudar på bio och gula tapeter

Såhär ser det ut när jag och Petra går på bio. Tog fram min mobil och fjantade oss :)

image72


I helgen har vi flyttat möbler. Herr Dataprylsnörd och Fru Inrednings/Måla/Bakaprylsnörd flyttade till ny lägenhet ;p
Lite ont i vader och lår men annars gick det faktiskt riktigt smidigt, visst, det tog en stund men det var ändå helt ok. Roligast tror jag att jag hade när jag och Johanna skulle försöka klä om deras soffa och fåtölj. Jag vet inte vad Jshn har matat den där fåtöljen med men det hade fasen fläskat på sig! Skittjock precis på mitten, fick nästan inte på tyget men efter 18 stånk och 20 stön fick vi allt på det.

Och bra ska ni tro att det blev! Ja, lägenheten alltså, även om soffan och det också blev bra. Men lägenheten är jättefräsch, en stor och luftig trea men ett jättelikt badrum och trevligt planerat kök/vardagsrum. Gigantisk balkong med lite utsikt över kanalen också, hur fint som helst. Festa där snart? Ja tack! ;)

Idag har inte varit en rolig dag dock. Har bråkat med fakturaavd. på mitt jobb. Dom typ dumförklarade mig som följt deras (DERAS) instruktioner i 1½ år och blivit jättefrustrerad när det jämt blir problem. Jag skulle visst förstå själv (trots att jag pratat med dom minst en gång i månaden och där de kunde påpekat detta!) att jag inte kunde skriva fakturanumret på fakturan för hand. Ett sånt litet enkelt problem, och så kan ingen ta och kläcka ur sig det på 1½ år!! Man blir ju bara såå trött... Och godissugen som en mupp blir man också. Har ju tappat mina typ tre kilon men nu verkar det lögn i fasen att gå vidare. Min hjärna är visst mentalt inställd på att jag redan har varit duktig så jag behöver inte vara det mer. *suck* Dumma hjärna!

Idag hade jag faktiskt tänkt gå till färgkungen efter jobbet och se om jag kan måla om lite i min lägenhet. Är trött på dom gul/orange'a tapeterna i vardagsrummet. Ska se om jag hittar nåt kul, för tapetsera orkar jag då inte. Men men, känner jag mig själv rätt kommer jag väl hem med nåt sånt ändå bara för att "det var sååå fint". Haha, sicken mes man är :) Men jag blev lite förtjust i dom här färgerna. Inte säkert att man väljer dom förstås men...


image73


Hej hopp på er!

Puss!

RSS 2.0