Glömde ju!

Glömde ju för sjutton gubbar att blogga årets första bad!! Den åttonde Juni när jag var ute hos syrran bestämde vi oss för att åka och bada, och badat blev det! I alla fall för mig, vette fasen om Ludde vågade doppa mer än tårna :) Det var jag, syrran och Ludwig och Luddes kusiner med familj som var där i alla fall och det var riktigt härligt, både på land och i vattnet även om det var lite blåsigt.. Det syns inte vem som åt upp chokladkexen va?? ;p


Handyman

Who would have known, jag har fått min egen handyman hemma! :) Började ju för X antal veckor sen att byta mina jättefula handtag i köket. Bytte kanske 3/4 av alla handtag sen orkade jag inte ta dom som satt så högt upp så det projektet blev liksom liggande... Pojkvän noterade precis detta och häromdagen när jag stod och lagade mat tyvkte han att han kunde ta hand om det så VIPS är alla mina handtag bytta! Visst är han bra?!



Idag har jag semester!! (yeahy!!) och har haft en lång sovmorgon, fixat en egen hylla åt Totte (och det var inte det lättaste! Vad mycket prylar jag har!), städat lite och nu tänkte jag åut och springa ett varv. Det var länge sen jag gjorde det, har bara Orbitrekkat mig det senaste så det ska bli skönt att komma ut lite. Var förresten ute och "patrullerade" igår på jobbet. Har ju fått mitt förordnande och för att behålla det måste jag göra lite fälttimmar då och då. Gick med en av våra andra vakter och vi hade riktigt roligt, men OJ vad ont i ryggslutet jag hade när vi kom in igen! Det tar mer på kroppen än vad man tror att gå så långt och sakta som man gör när man är ute och övervakar.

Ikväll blir det i alla fall en lugn kväll, vi ska vara hos Totte och göra en god middag (lax, mmmm...) och dricka lite vin och bara ta det lugnt. Totte har ju inte sett några klassiker (ok, några kanske, men inte många :) så vi ska fortsätta min klassiker-skola genom att se Oceans Eleven ikväll. Vet inte hur många gånger jag sett den filmen alltså men den tål att ses, eller vad säger ni tjejer? Haha... Har i alla fall fått honom att se Titanic nu, han måste varit den sista i Sverige som inte hade sett den filmen.. :)

Nej, nu får jag nog ta mig i kragen och dra på mig tightsen, får väl ut och skrämma småbarnen, mohahahaha!


Midsommar

Dagen jag fruktade kom - och gick - utan missöden.
Otroligt, men jag hade faktiskt en riktigt bra dag igår, tack vare Chris och min familj :)



Traditionellt midsommarfirande i Tunhem t.o.m. Har ni sett vad söta mina älsklingar är?! Jo ringde igår också och dom hade riktigt trevligt ute i K-hamn. Skönt att höra :) Och bara roligt att höra från J! Ganska stor skillnad från förra årets midsommar det här... :)

Och har ni sett vilken härligt jordgubbs/chokladtårta mamma och syrran hade gjort? Mastig men MUMS vad god den var!!

Uppdateringen jag inte hann med... :)

Lite mer Liseberg :)



Lite härliga bilder från vår tur i tornet (fick hålla min stackars höjdrädde pojkvän i handen, men jag tyckte att det var tufft av honom att bara åka med!), från Spelhuset (jag blev helt besatt av PinBall som ni ser) och naturligtvis segerbilden när Chris hade vunnit stjärnvinsten på Kvitt eller Bubbel-hjulet. Mmmmm... choklad! :)


L-berg!

Hinner inte blogga så mycket nu, men jag vill ändå lägga in en bild från en av helgens event - Liseberg!



Det här var lite senare på dagen, tidigare såg det ut så här ;)



Men som ni såg var vi glada ändå. Hihi...

Puss!

Hjärnblödning

Haha, igår hade jag migrän och idag känns det som jag ska få en hjärnblödning. Kan INGEN människa skriva rätt på sin tidrapport??? Det är ju eran LÖN det handlar om människor, noggrannhet kanske är att föredra??

*suck*

Jag är nog bara grining för att Chris är i frankrike - igen :(
Men han har nog jätteroligt, så lite glad är jag ändå. Och han messar och MMSar och ringer ofta. Man blir glad :)
Ska nog sluta vara grining och vara glad istället. För nu är jobbet slut, wohoo!!

Migrän

Migrän idag.. uscha. Inte bra. Vaknade för bara några timmar sen och då hade det lugnat ner sig men man är ju så groggy efteråt. Och Darling har åkt till Frankrike. Kunde knappt vara värre? ;s

Men då det kan ju bara bli bättre eller hur?

Födelsedagsbarn

Hohohoho, igår var det roligt... Idag fyller Lisavännen år och om några dagar fyller Adam, så igår gjorde dom gemensam sak av det hela och ställde till med födelsedags/grillfest hemma hos L&M. Det blev god mat, massa kompisar, superhärligt väder (!!), kubb, skönsång, lekar och massa god dricka så ni förstår att det blev en lyckad kväll. Slängde ju in Totte i lejonkulan för första gången också och vad kan man säga? Han klarade det briljant och fick t.o.m. guldstjärna i kanten! Så jäkla härligt att alla verkade trivas ihop!!

Och för en gångs skull höll jag inte i kameran hela tiden så jag har också fastnat på några kort, kors i taket! Bläddrade igenom dom nu på morgonen och visst är några inte så bloggvänliga kanske (Anders, you know what I mean), men dom flesta var riktigt, riktigt roliga att se, hahaha...




Alla goa människor!!



             

1. Me me me
2. Johanna & Erica posar
3. Vårt enda (!!) förlovade par, nu för tiden



Mitt kära lag vann kubben, wohoo!


             

1. Erica knep segerna i Twister, efter hårt motstånd från Blondie
2. Födelsedagsbarnet!!
3. Sus och födelsedagsbarnet nr 2

Go team!!

Baseball idag, mina damer och herrar, och det var faktiskt riktigt roligt! Jag är ju totalrudis på reglerna, men man visste i alla fall lite mer när man gick därifrån än när man kom och gör man så varje gång så kanske man lär sig till slut, eller hur?! Göteborg Hajarna spelade i alla fall mot Helsingborg (som dom fick stryk av förra året (0-10)) men idag vann vi, wohoo! 10-9 om jag inte minns fel. Tog vinnarpoängen i sista inningen (eller hur man nu säger) och det var riktigt snyggt gjort. Det jag oroade mig mest för var väl i och för sig inte spelet, utan för att bränna mig, för det blev nästan tre och en halv timma i stekande sol, men det verkar ha gått bra.



Visst är nr 58 himla snygg? ;)



Swingar gör dom med.

Så nu blir tydligen nästa del av det här uppe i Sumpan, men jag vet inte hur och när. Ikväll blir det i alla fall 30-årsfest i Gamlestan, så jag ska nog börja fundera på vad jag ska ha på mig. Jeans känns neutralt och bra, men kanske för varmt? Hua, vilka I-landsproblem man har ibland... ;)

Får avsluta bloggandet idag med ett stor GRATTIS HAJARNA!!

Halvdag

Idag är ju dagen före en långhelg så jag och Totte passade på att ta en halvdag ledigt och tog med oss en picknickkorg och åkte ut till klipporna och mös i solen. Sol, käk och världens mysigaste kille, det kunde inte bli bättre! Åt grillad kyckling och potatissallad och efteråt var vi så mätta och nöjda att vi somnade och sov nästan en timma i solgasset. Sååå skönt! :) Som tur var var skolskyddsfaktorn på!



I morrn blir det Baseball, jag ska på min första match ever. Yeahy! Hoppas Hajarna vinner nu bara, men det gör dom säkert, dom är ju obesegrade hittills den här säsongen. Go Göteborg Hajarna!! ;)

Ute med tjejerna!

Åh igår var jag och tjejerna jag jobbade med förut och åt på Taras. Hade hört innan att det skulle vara lite "sådär" så jag var lite skeptiskt, men jag blev glatt överraskad. Maten var jättegod så jag vet inte om de bättrat sig eller om personerna jag hörde det från hade otur när dom var där, men  det var i alla fall riktigt delicious! Beställde en tapas-förrätt som vi delade på och sen bev det oxrullad och örtpotatis, mmmMMmmmmmmMmmmM!! Mumma! Men självklart var sällskapet det trevligaste med hela kvällen och jag fick en ordenlig uppdatering av särskilt en av tjejerna som jag inte träffat på jättelänge. Jätteskoj!


Sol och kjol!

Hittade nåt som passade mig såå bra på Cubus i förra veckan, en ljusgrå sommarkjol för bara 99 kr. Köpte den på känn och jag fullkomligt älskar den! Har på mig den hela tiden och den är så sval och skön så det är knappt att jag vill byta när jag ska till jobbet ens.



Ikväll blir det middag med tjejerna så jag ska ta med lilla kameran och försöka att komma ihåg att plåta lite. På tal om det är det nog bäst att jag sätter fart :)

Kram!

Tur vid sjön

Har inte så mycket att skriva idag, börjar bli lite sent för långa utlägg. Men jag ville ändå lägga upp en liten textrad till uppdatering för er :)  Jag och Totte tog en picknick vid sjön igår och sen tog vi en promenad och då tog jag med kameran - såklart!



Nu måste jag nana, ska upp tidigt i morrn för jag går tidig vecka på jobbet. I morrn blir det middag med Thesen, Ann-Lo och Liise. Har inte träffat hela det gänget på EVIGHETER så det ska bli jättekul!
Skickar en tanke till en vän som ligger på sjukhus också. Har börjat skicka henne min blogg, så hon har lite flummigt att läsa. Hoppas bara hon tycker om den nu, hihi... Kanske inte bättre än Metro men den duger, eller vad säger du tjejen? ;)

Sötnosar

Bilder, bilder, bilder... Blir tokigt, det här scrapbloggingprogrammet var ju jättekul! :) Vi var och hälsade på syrran igår och jag passade såklart på att knäppa lite kort. Visst blev det lite vykortskänsla över den? Haha.
 På det andra kortet är Ludde bara sSååå nöjd efter att just ha tallat på min lins så jag var tvungen att göra en ordenlig rengöring när jag kom hem, Aja baja Ludde! ;)

Han är ju så sjukt söt bara att man förlåter honom nästan vad som helst, hihi..





RSS 2.0