Tvättmaskinsoperatören

Nellie har fått ett nyfunnet intresse. För tvättmaskinen är perfekt höjd och intressant nog att stå och kika på när det går runt, runt, runt... ;)
 

Bröllop!

Grattis på bröllopsdagen, finaste D o H! :D

Prinsessan Elma (och Nellie!)

Mina älskade ungar är så härliga! Är verkligen tacksam för att jag fått mina goa barn och att just jag fick vara deras mamma <3
 
1. Prinsessan Elma leker utklädningslekar.
2. Lek i vattenspridaren förra helgen då det (kors i taket!) var ganska så varmt och skönt
3. Nellie fick dock hålla sig på filten. Men det är svårt att ta kort på en busrumpa som aldrig sitter stilla! Och hon är så himla nära att krypa så jag blir tokig :)
 

Äventyrslandet

Trots en regntung himmel (som sedemera öppnade sig och öste ner regn) fick vi några roliga timmar på Äventyrslandet idag. Ok, lite plastigt och billigt, och de körde attraktionerna aaaaalldeles för länge (mådde jätteilla efter en särskilt snurrig en), men det låga inträdespriset måste ju tjänas in någonstans.. Vattenlandet såg väldigt fint ut men det provade vi ju aldrig idag eftersom det började regna. Men förrutom att hon missade det var Elma nöjd ändå, och det tror jag Nellie var med :)
 

Campingsemester

Trodde jag aldrig skulle säga det - det känns inte riktigt som "jag" - men vi har precis haft en supermysig campingsemester! Visserligen i en campingstuga (fastän jag tror det skulle vara lika fint i husvagn), visserligen bara två nätter, men ändå - semester på Skummeslövstrands ekocamping tillsammans med syrrans familj och deras fina husvagn.
 
Vi har fikat på mysigt fik med underbar utsikt, lekt på lekplatsen, badat i havet (ok, inte jag), diskat för hand, grillat, spelat minigolf, varit på hutlöst dyr "second hand" och bara njutit.
 
 
Stugorna hade ju gärna fått ha egen toalett, f.ö. var det en helt ok camping, största pluset var ju helt klart studsmattan, om man frågar barnen. Jag tycker att servicehuset var fräscht och tjejen som städade gjorde ett väldigt bra jobb. Precis så nära stranden också att barnen orkade gå dit (och hem) både fredag och lördag utan alltför mycket gnäll. Och så var det sån där strand som jag älskar, med liksom lersand, som inte blåser omkring en massa utan ligger snällt där den ska vara. Visst, den är lite smutsigare än vit sandstrand men den följer åtminstonde inte med en hem.
 
Tack S, M, L och W för en mysig semestertrip! (i morrn blir det kiropraktorn för mig, för AJJ vad ont jag har i ryggen sen jag och Nellie legat och knött med varandra i sängen. Nellie som vi f.ö. försöker "tassa" till sömns nu med tassmetoden. Första kvällen idag gick ok, men inte riktigt som vi tänkt oss. Får se hur det går i morrn.)
 

RSS 2.0