Sovchoklad?

T gick in till Elma för att pussa henne god natt innan han gick och lade sig sent i förrgår kväll. Då fick ha se det här:
 
 
Snacka om att den där chokladboxen är poppis!

Systrar

Nu börjar Elma verkligen ta till sig Nellie som en syster. De busar och leker och Elma är Nellies favorit av alla hon känner :)
Igår fick Nellie vara med då Elma spelade på pappas iPad tex. Och idag upptäckte Elma att hon kunde dra Nellie i gåstolen så de riktigt race'ade. Båda tjöt av skratt. Mina gullfior!
 
 
 
 

KokongNellie

Vred på huvudet nån minut igår och vad har då Nellie gjort om inte rullat in sig i sin filt som en liten kåldolme? Haha, knasfia!

 

Familjen är bäst!

Vi vill skicka en stor kram till våra familjer. Ni är bäst!!


Glad midsommarhelg

Hoppas att ni alla haft en lika skön midsommarhelg som oss. Vi firade med härliga familjen T på midsommarafton och sedan hos systers familj tillsammans med min mamma och pappa i går. Superhärlig helg med andra ord! :D
 
 

Blöjhatt?

Blöjor ska man väl ha på huvudet? Eller??


Mer gåstol

Nellie har börjat hajja gåstolen nu. Kolla in smilet alltså :)


Chokladgrisen :)

Farmor och farfar kom hem från italien i torsdags. De hade köpt jättefina presenter, bl.a. en klänning och flera söta tröjor till Elma. Men vad är det Elma uppskattar mest? Jo, en liten låda med choklad såklart! :)

T lägger Elma för natten och sätter sig i trappan som vi brukar göra. Efter en god stund hör jag tassande steg uppe i hennes rum och några minuter senare går T upp för att se efter. Då har hon gått upp, plockat fram chokladboxen - och satt den bredvid sig på kudden! Där sov hon så gott med chokladen i tryggt förvar! Sötaste Gullfia!


Gåstolsrace

Nu har Nellie haft sin andra ordentliga infektion, med över fyrtio graders feber och mycket gnäll och ledset. Hon hade så hög feber och är ju bara fyra månader så efter lite konsultation med 1177 åkte vi in till sjukhuset med henne i lördags. Där såg de att hon var ordentligt röd i halsen (som de missat dagen innan på närakuten) och ordinerade febernedsättande och vila. Två dagar efter såg hon ut såhär!



Snacka om Prickig korv! Men de verkade inte klia eller besvära henne på nåt sätt så det var nog bara en reaktion antingen mot febern i sig eller mot det febernedsättande hon fick. Dagen efter började de blekna och på kvällen därefter var de helt borta.

Nåt annat kul hon börjat testa är förresten gåstolen. Kan inte fatta att hon är fyra månader och redan börjat testa gåstolen lite smått! Men hon är ju så stor och stark i kroppen så det kanske inte är så konstigt egentligen. Hon har te.x. stl 74 i kläder redan, något som Elma hade när hon var 8-9 mån gammal! Gåstolen var iaf rolig men hon har inte riktigt hajjat grejen med den, förståeligt nog.



Men Nellie har ju en entusiastisk extra-coach i Elma så snart är hon säkert igång och springer i den eller nåt ;)
Oavsett tar hon sig runt, kanske inte så medvetet och precist men iväg far hon. Hon är nämligen expert på att rulla. Eftersom hon gärna rullar mage-rygg rygg-mage mage-rygg flera gånger om kan hon ta sig en bit, till min förskräckelse. Så nu blir det till att öva upp de där ögonen i nacken som man var tvungen att ha när Elma var liten :)



Elma leker paparazzi precis som mamma. På lite närmre håll, bara... ;D

RSS 2.0