Nytt jobb

Nu är det officiellt - jag ska byta jobb. Japp, det var "den stora hemligheten". Om ungefär en månad kommer jag att börja jobba för vårt systerbolag Security där jag kommer att jobba med kundtjänst och administration. Det kommer att bli trist att lämna gamla jobbet, men ganska skönt med eftersom jag inte ser många utvecklingsmöjligheter för mig där.

Nu måste jag bara se om jag fortfarande kan knåpa ihop det hela så jag kan komma med till Sälen... Tyvärr måste jag gå en sex-veckors kurs för att lära mig kundtjänsten och den kursen börjar veckan innan vi ska åka till Sälen så nu gäller det att övertyga chefen om att jag kan plugga hemma istället... Men vi får se hur det går, jobbet måste ju komma i första hand.

Ikväll har jag varit på bio och igår hade vi personalmöte så nu har det blivit sent två kvällar i rad så jag är lite trött. Men det är skoj att det händer nåt :)

Over and out

H-O-C-K-E-Y HOCKEY!

Har precis kommit hem från Scandinavium där jag avnjutit min julklapp till mamma och pappa -  en match mellan Västra Frölunda och Södertälje. Tyvärr förlorade VF med 4-3 men det var ju bara en ynka poäng.. och det var på övertid. Annars var allt bra, vi hade hur trevligt som helst, bra platser och satt nära klacken så stämningen var hög :)

image139

Hockeyföräldrar (fast pappa är egentligen HV71'are)

Och pappa och mamma fick åka spårvagn för första gången sen dom var små. Hihi, alltid kul att kunna få visa lite av "mitt" Göteborg.

Nämnde jag förresten av jag hamnade mitt uppe i efterdyningarna av postrånet här i göteborg i tisdags morse? När jag kom till stan för att åka till kontoret i Gårda (hjälper chefen med vårt säkerhetsbolag där) fick jag veta att inga spårvagnar gick åt det hållet "P.g.a. en speciell händelse". Jag slår ju ALLTID på tv på morgonen när jag äter frukost och ser på nyheterna men naturligtvis gjorde jag inte det den här morgonen så jag stod ju där som ett fån. Blev tvungen att ringa chefen och fråga vad som pågick och hon slog på text-tv'n och konstaterade att det hade varit ett rån mot posten och att det var flera misstänkta bomber längst min färdväg, ungefär. Kul! Så jag fick trixa mig mellan poliser och avspärrniningar och till slut kom jag ur blåljusens sken och var säker på jobbet. Liite nervöst faktiskt. Men det gick ju bra och jag har hört att dom har haffat i alla fall några av dom som var med. Konstigt nog verkar dom fortfarande inte veta vad rånarna var ute efter.. Jaja, det löser väl sig till slut det med.

Så här glad var jag förresten efter matchen, med min nya frölunda-halsduk :)

image140

Puss & Hej!

Heath

Ja, då har ännu en ung aktör gått av daga. Jag minns att jag blev förtjust i Heath Ledgers stil redan när jag såg 10 things I hate about you för nästan tio år sedan och nu... kommer hans nästa och sista film ut snart. Kommer osökt att tänka på Johanna Sällström, och jag tycker synd om de som inte får hjälp i tid. Hans oförglömliga Casanova kommer nog leva kvar länge...

    
Casanova - visst, men också en helt vanlig kille.

The s.i.g.n.

Ok, det var alltså ett ironiskt kan med kursiva bokstäver eftersom det är praktiskt taget omöjligt på grunt av soldiset men se här:

image135

Och vi har ju faktiskt en bättre, här:

image136

Dessutom får små nyfikna flickor hålla sig i skinnet och om något så uppskatta att jag kan hålla en hemlighet :)
Haha, kommer ihåg att jag skrev nåt liknande i min lunardagbok när Petra var gravid första gången och jag höll på att bli lynchad. Jag förstår dock - jag är också nyfiken. Men ibland måste man bara lätta lite på trycket utan att avslöja vad man vet, blir mycket lättare att hålla hemlisen då. Men jag gör det inte för att vara elak, ni ska snart få veta. Hoppas jag i alla fall ;p

Kram på er!

Bilder, härliga bilder..

Sitter på jobbet idag och har faktiskt jobbat såpass denna vecka att jag inte har nåt att göra just nu! Och jag vill inte tänka efter för då kanske jag kommer på nåt och det är ganska skönt att bara slappa nu när det bara är 40 minuter kvar av arbetsdagen ;p

Däremot hittade jag en mapp med bilder som jag lagt tillfälligt på hårddisken för att visa mina kära arbetskamrater mina eskapader med kompisarna och åhh vad jag började sakna allihop! Bland annat hittade jag en bild från ett grillparty i somras på M och jag och L. Några av världens gulligaste alltså! ;) Lookie..




Myyyspolare! :) Såna bilder blir man glad av när man sitter och tråkar på jobbet, hihi.. Eller som det här sköna sambatåget (eller nåt?) jag ledde senare på kvällen.



Fick fram en bild från USA, och man kan faktiskt skymta Hollywood-skylten i bakgrunden! ;)


image134

Ikväll

... blire rödvin och bolibompa! Haha, nej tyvärr ;) Däremot ska jag hem till syrran och mysa lite med Ludde. Käka gott, kolla på "på spåret" *urk*, kanske får se slutet på Let's Dance, och bara ta det lugnt... Guud så skönt!

Dessutom fick jag mer information idag, av den där klassificerade sorten, och det var skoj. Haha, nu får jag snart en spark i baken av Erica men så är det :) Får passa mig och inte åka hem, hihi...

Jag har aldrig kollat på Let's Dance egentligen (bara korta stunder när det stått på) så i år kanske man ska se det lite mer och kanske hejja på nån. Såg ju inte hela förra gången heller för då ville mamma och pappa kolla på På Spåret, men jag hoppas att jag kan få nån favorit ikväll. Vilka är era favoriter?

Trevlig helg allihopa!

National Treasure - Book of Secrets..

Yeahy, då har man varit på bio i helgen. Äventyraren National Treasure 2 - Book of Secrets blev det. Jag gillar ju den första filmen och det här var ingen dålig uppföljare! Inte riktigt lika bra som ettan kanske, men inte långt ifrån heller. Vi var ett stort gäng, tror vi var tio stycken faktiskt. Pey och Stenis kunde inte följa med dock, det var lite tråkigt, men det kommer ju alltid en nästa gång :) Lisa flaggade för bowlingkväll redan när vi kom ut ur biografen så det blev nån gång i mitten på februari. Jättekul med nån som tar tag i saker och får oss alla att samlas.


image130


Efter bion gick jag och Sus och A till Backstage och tog några cider och bara tjöta och umgicks lite. Rätt nice ställe faktiskt, har jag inte varit där förut och för er som inte varit där - Backstage är en rockbar i Trollhättan. Eller Trollhättans enda rockbar faktiskt. Den har en stor fördel jämfört med Rockbaren i Göteborg dock - det var inte 40 grader där inne. På övervåningen på Rockbaren är det ju alltid så förbannat varmt så där kan man ju knappt vara!
I vilket fall som helst så hängde vi lite där, och fasen vilka konstiga filmer dom visar där! Dom har lite tv-skärmar lite överallt och dom visade såna där konstiga kortfilmer, folk som blev "uppätna" av en sjö, nån zombiefilm och lite annat mysko. Vi hade nästan lika roligt åt filmerna som åt allt roligt folk som var där :) Sen körde A hem Sus och jag åkte med hem till A och slafa, så slapp vi omvägen hem till mamma och pappa. Skönt, för då var ju klockan runt halv tre eller så.

Har börjat läsa Dan Browns Änglar och Demoner igen, den är så himla bra den boken. Precis rätt spänning för min smak :) Rekommenderas alla, men särskilt dom som gillade Da Vinci-koden, eftersom den här, enligt min åsikt, är bättre än den.

image131

Jaja, har väl inte så mycket mer att rapportera för tillfället. Min kompisar är världens bästa, om det är nån som missat det ;p Och familjen är inte så pjåkig den heller, hihi..

Puss & Kram!

Möbiusband

Blev helt facinerad av konceptet och var tvungen att leta fram den exakta beskrivningen på internet. Har nån nånsin hört talas om den här otroligt enkla konstruktionen? Verkar som de gör sånt här i skolan nu men jag kommer inte ihåg att vi fick leka med såna här roliga grejer! ;) För er som inte har en aning om vad jag bluddrar om, kolla in:

http://mathpuzzle.se/mobius.htm

Idag fyller vännen petra år, GRATTIS till henne! Och Grattis till Thesen som fick sitt knä fixat idag, utan komplikationer! Yeahy, snart är vi ute och skakar rumpa igen. Alla stans barer - ni är härmed varnade! *hohoho*

Och Grattis till MIG som fick en kortisonspray till näsan idag, det behövde jag f-n i mig. Ska testa det en månad nu och hoppas att det hjälper så jag slipper vara tät 40% av tiden varje år.

Fick lite nyheter idag men dom kommer så småningom. Men det kan vara lite roliga grejer på gång.. OJ, vilken cliffhanger jag lämnar er med. Men det är bra, då kanske jag kan få många kommentarer i bloggen. Kom igen nu, jag vill ju veta vilka som läser! ;p


Girls next door..

Nu ska ni få se vad jag har roat mig med under dagarna jag varit sjuk. Har kikat på Girls Next door! Nog tur att de här tjejerna inte bor tvärs över gården, då skulle det vara svårt att få killarna att stanna hemma hos mig ;)



image128

50 %!!

Idag har jag knappt hälften så ont i halsen som jag hade igår, wohoo! Håller jag mig bara inne och lugn i dag så mår jag säkert bra i morrn, fy fasen vad skönt! Nästäppan börjar också lätta lite, senaste nezerilen har hållit i typ 10 timmar, att jämföra med ungefär tre timmar när det var som sämst.

En liten fundering jag hittade på nätet:

Det finns två saker i livet att oroa sig över: antingen är du frisk, eller så är du sjuk. Om du är frisk så har du inget att oroa dig över, men om du är sjuk finns det två saker att oroa sig över: antingen blir du frisk eller så dör du.


Om du blir frisk så har du inget att oroa dig över, men om du dör så har du två saker att oroa dig över: antingen kommer du till himmelen eller så kommer du till helvetet.


Om du kommer till himmelen har du inget att oroa dig över, och om du kommer till helvetet kommer du att ha så fullt upp med att hälsa på och snacka med dina vänner och bekanta så du har inte tid att oroa dig över något.




 


Haha.. ;)


F-R-I-S-K!

Efter 17 stånk och 10 stön kämpade jag mig ner till affären förut (hade inte ens bröd hemma) och nu ska jag banne mig bli frisk! Så för att försäkra mig om att jag mår som en prinsessa i morrn (uhuu..) köpte jag Vie-shots, så jag får i mig en massa bra vitaminer och sånt. Lookie!



Nån som har nåt annat bra hälsotips, förutom att stanna i soffan och INTE gå ut i nollgradig snålblåst?
Mitt eget recept hittills har varit mycket sömn i soffan, Girls next door och Vänner på DVD'n och... Hmm, inget mer tror jag. Det och lite bloggande är allt jag orkar. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan gå ut, idag var himlen alldeles blå vid några tillfällen och jag längtade bara ut...

Snälla alla ni som läser, lämna lite kommentarer så blir jag gla' ;)

Kram på er!

Nyår

Hade en jättetrevlig nyår men orkar inte skriva så mycket om det. Var hos S, vars föräldrars hus ligger en bit utanför Sjuntorp. Åt gott, hade bra laglekar, bl.a Soduko som jag ju är SÅ bra på (NOT!) och en lek där man är i lag och en plockar upp en artist/grupp ur en påse och sen genom att sjunga dess låtar ska få laget att gissa vilken artist/grupp man drog. hur kul som helst (och det är jag lite bättre på).

I vilket fall hade alla jättetrevligt, vi var 15 stycken. Här är en bild på två av oss...

image123

Arn - hjälten!

Har jag skrivit om att min bedårande gudson Oscar spelar i filmen Arn? Ifall ni ser den - han är Arn och Cecilias bebis när han föds, Magnus. Spelar rollen ypperligt väl tycker jag - för att vara två veckor gammal som han var vid tillfället :) Själv är jag sjuk så jag har inget roligare att rapportera just nu. Håll till godo ;)

image121

Och här är min filmhjälte!


Mellandagsfest med Thesen

Haha, får ju inte glömma mitt lilla svirande med Thesen. Vi är allt ena jäklar på det här med fest ibland...

Lite smakprov:

image118

Japp, insane in the brain, rakt av ;D

Och här kommer lutande Julgranen a'laThesen. Vi försökte sätta fast den med packtejp. Funkade... sådär.



Och jag har hittat en ok bild på mig och Adam från Lisa och Magnus bröllop, haleluja! Trodde inte det fanns några alls med min (Lisas) fina klänning men... Stenis hade ju tagit en bra bild på oss, så här kommer den! :)

image120


Min Jul

Åh, jag har haft en underbar Jul. Nåt av det roligaste var allt att se Ludwig och hans reaktioner på jultomten och alla klapparna. Och när man frågade under dagen vem som skulle komma sen svarade han "omte" Just det ja - Tomten kommer sen med julklappar :)

image113

Vår Italienske tomte :)


Nåt som inte var fullt lika underbart dock var att jag vaknade på julafton med en stickade känsla i läppen - just det. munsår. Crap! Men men, såna problem är världsliga, hihi...

                    

Jag tomtar     TVÅ dammsugare i paketen!     OCH ett kök!     Syrran och Ludde larvar sig


Allt som allt, jättebra jul. Jag fick presentkort så jag äntligen kunde köpa mig min efterlängtade inspelningsbara DVD. Yeahy! Den är jättebra. Ohh, kanske ska ladda in korten från nyår också. Hmm... Lite att pyssla med :)

RSS 2.0