Sommar

Idag har det varit helt fantastiskt sommarväder här, nästan på gränsen till "jobbigt varmt". Underbara 25-30 grader och strålande solsken. Tog med mig kameran när jag gick ner till gräsplanen vid sjön för att sola förut, visst ser det härligt ut??


Del 2

Party a la Thess och Petra :) Himla kul att blogga nu när man kan göra lite snygga grejer med bilderna. Tack Petra!


Glada partydagar!



En bild säger mer än tusen ord? Jag och Petra-darling hade så jäkla superdunderkul igår! Hade lite TP med från toa vid ett tillfälle och sånt kan man ju inte mer än bryta ihop för, haha! Mer bilder kommer senare.

Wohooo!

På fredag blir'e utgång, bara partybrudarna här minsann!!
Och så kommer Darling och äter middag med oss före, efter två dagar i Paris. Längtar sååå!

Fy fasen vad kul det ska bli i helgen! Yeahy!!!


image257

Åhhh...

... skallebank idag! Men gårdagen var värd varenda liten knackning där inne för fy f-n vad roligt vi hade!! Lisa kom till mig i går eftermiddag för att påbörja vår "tjejhelg" med lite shopping. Jag hittade (som vanligt för mycket kläder, men för övrigt också) en ursnygg svart klänning som jag köpte till Lisa i födelsedagspresent. Lade naturligtvis med en klausul om att jag måste få låna den nån gång, hihi..

Jag köpte också tre (!) toppar på Gina Tricot och...ett par skor. Ok, det var det, moving on! ;) Nej, men allvarligt, det var ett par fynd, ett par svarta, inte allför höga kilklacksskor från SthlmDG för endast 300 spänn. Inte illa alltså. I och för sig var det inte tre toppar på Gina, det var två och en klänning. Men klänningen satt inte som den skulle på mig så jag gjorde min egen version. Lookie! Skärpet är också från Gina.



Sen gick vi till krogen Bryggeriet och käkade (det gick snabbast så) innan vi åkte hem och drack vin... och drack vin... och drack vin.. :p Så jag och Lisa kollade lite schlager, drack vin (duh!) och spelade ett slags Sanning och Konsekvens-spel. Så om ni fått några roliga/knasiga sms - jag skyller allt på spelet! Haha!

Sen övertalade Lisa mig att kolla om Christoffer ville komma över (krävdes inte så mycket övertalning om man säger så.. hihi) så han kom och var en riktig good sport och spelade och flummade med oss en god stund. Tror att Lisa fick en ny bästis där, haha... Visst e mina darlings söta?



Sen blev det tjejkväll på riktigt (Totte har match idag) och jag och Lisa gick till Nivå och skakade rumpa tills dom stängde. SÅ jävla lyckad helg så det finns inte! Helt underbart! Så nu tänkte jag bara göra om det nästa helg med Petra, eller vad säger du honey? ;) Jag vet vad du säger...


"Heeellooo, I am Lindsey Lohan!"

*garv*

SKÅL!

image256
(lägg särskilt märke till fågelbajset på mitt balkongräcke...)

Clothes over Bro's

Haha, I think not! Men kunde inte låta bli att visa er klänningen Linda hade på Let's Party. Skulle ju lämna tillbaka dom på måndagen så jag tog några kort för att visa.





Kolla in kristallerna. Swarovski (eller hur det nu stavas) värda över 4000  bara dom!

Och sen två suddisar på min nya underbara från Lindex.

      


Halsbandet på bilden köpte jag från Petra. Kan rekommendera hennes smycken varmt, dom är jättefina!

Idag ska jag och Lisa-vännen ut och göra stan osäker! Can't wait!! Just det ja, man kanske ska pallra sig till systemet och fixa sig en BiB?

PUSS!!

Underbar fredag!

Fick nog den finaste kommentaren jag nånsin fått idag - "Jag har snubblat över din Samsonite väska och tycker om dig". Om ni har hört låten så förstår ni, annars får ni bara tro mig på mitt ord. Mmmmm..... :)

We Partied alright..

Vi klarade det, vi klarade det, vi klarade det!! Wohooo!!! Yeahy! Tobias Karlsson är helt klart en av Sveriges bästa dansare om du frågar mig. Otroligt fantastiskt duktig och lika snäll och uppmuntrande på det! Annika Sjöö är också fantastiskt duktig, även om jag fick känslan av att hon inte tyckte att det här var så roligt, men det kan man ju förstå. Vi är ju inga proffs direkt :)

Det var så roligt innan när vi satt i samlingsrummet på Rondo och Annika hade kokat kaffe. Så smakar hon och rynkar lite på näsan. "Tycker ni inte att kaffet smakar lite... konstigt? Lite sött liksom?". Jaha, smaksatt kaffe tänkte vi och gick och kikade på påsarna... Men nej, det var vanligt Kahl's kaffe. Men, ehh... Var det verkligen vatten? "Jag hittade inte nån kran, så jag tog en av behållarna i kylen." säger Annika. Visade sig att den innehöll Fun Light Rabarber ;D Mysigt kaffe va?! Hahaha...

Grattis förresten till Tobias som fyllde år i torsdags! Hoppas att ni hade roligt igår när ni gick ut och firade med HELA Alcazar ;)

Håll till godo, det var väldigt mörkt i lokalen och vinet var gott ;p


             

1. Videopresentationen dom visade innan.
2 och 3. Säger sig självt va? Dansen.. :)


image245

Dödslyftet!

      

Trötta men lyckliga!

image248


image249


På bilderna är det alltså bara Tobias och Annika som är proffs, resten av oss är glada Addici-amatörer (om nån skulle ha missar det haha!). Just det, Addici uttalas Add-easy, inte Addichi eller så. Som vår VD sa - Addici, vad är det? En Italienskt pizza-kedja? Men nej, det är bara vi receptionister, väktare, vaktmästare och många mer :)

Förresten upptäckte jag och Tobias typ två minuter innan vi skulle gå på att vi sagt tre steg innan "dödslyftet" men det gjorde att jag fick avstamp med fel fot! Så två minuter innan fick vi börja öva på det nya sättet! Tror ni jag var nervös eller?!?! Tack gode gud att jag inte hamnade på backen! :) Men så är han ju proffs också!


Älskar....

... ju liljekonvalj som kanske en del vet och vad får jag inte? En underbart doftande bukett liljekonvaljer. Nämnde det nog på vår första dejt lite snabbt och - voila! Mmmm... :)



Dejt

Hihi... Jag vill inte jinxa det men... tredje dejten ikväll på tre dagar. Med samma kille såklart :) Då går det bra va?

OCH det är solsken och varmt ute idag. Me likie! Haha..

PUSS!!

VårRuset!

Svettig, äcklig men himla glad att jag kom runt min halvmil på ungefär 28 minuter. VårRuset är verkligen en folkfest, men det var trist att Liise inte mådde bra, så att jag fick springa själv i år. Men det var ok, fick ju medalj och allt, haha...



Champion! ;p

Hmm... Får sätta in en snyggare bild på mig för att uppväga...

image238

Just det ja, nån som vill se min danslärare? Han är verkligen superduktig, Tobias. Får hoppas bara att jag inte får oss att se dåliga ut ;)

image240

Let's party - träningen

Åhh, är alldeles skakis i benen. Har verkligen svettats från 10:00 till nu typ! :) Träningen idag gick helt ok, tycker att Linda och, Glenn och Midhat ser ut som proffs, men dom säger att jag såg lika bra ut så man får väl tro att det såg hyfsat ut i alla fall :D

Men... TaDam! Det var inte Daniel da Silva som tränade mig och Linda. Det var Tobias! Han som dansade med Let's Dance-vinnaren Tina Nordström! Han är jätteduktig och han var verkligen en av mina favoriter i Let's Dance. Så vi fick dansa med Tobias och killarna fick dansa med Annika, som i sin tur dansade med Tony Rickardsson i Let's Dance. Snacka om rolig dag, men nu börjar det kännas nervöst igen eftersom vi bara kunde träna idag och sen har ett par timmar att träna samma dag som uppvisningen är.

                    



1. Linda börjar dagen med en intervju
2. Grundstegen först. Jag och Tobbe tränar.
3. Linda och Tobbe. Visst är dom snygga?!
4. Nu börjar akrobatkonsterna komma fram :)

Ska inte avslöja mycket av vad vi ska visa upp men i min dans finns allt ett "dödslyft", haha....

Freakin' out

Herregud, hur ska jag kirra det här egentligen? I'm freakin out!! Dansa.. Och inför alla jobbarkompisarna, både gamla och nya.. Hua...

Ok, helgen har i alla fall varit bra. Shopping med bästa vännerna Lisa och Marina och lille Oscar i lördags och grillning med familjen sen på kvällen. Myspys med tv och lite spel och så. Är klar med deklarationen också, och det känns SÅ skönt. Tack mamma och pappa för all hjälp!! Vad gör man utan dom, säg? :D

Idag har jag varit ute och sprungit igen, måste ju träna inför Let's Party och inför Vårruset. Kul bara att ha dansträning HELA tisdagen och sen Vårruset dagen efter. Men det ska nog gå bra :) Ska inte cykla i morrn till jobbet bara, får vila mig i form, haha...

Nej, mer blir det nog inte idag. Tjing tjing!

Let's party

Åhhh... *skak skak*

Idag ringde dom från huvudkontoret i Sthlm... Jag ska uppträda på vår jobbfest! Dom hade en "tävling" eller vad man nu ska säga där man kunde nominera sina arbetskamrater eller sig själv för en chans att få dansa med Carin eller Daniel da Silva. Och JAG har blivit nominerad av nån eller några och blev också uttagen! Jösses!!

Blev skitnervös! Vi ska träna hela tisdagen och dom ska även filma oss (för internsite'n antar jag) - so no preassure, eller hur?!? Vet inte hur jag ska kirra det här men på nåt sätt ska det väl gå.

Hua...

Men visst är dom coola i företagets skor? Haha... Syns inte att lila är vår färg va?

image232

Shoes

Ok, om man överser med att spegeln är superdammig (visst är det konstigt att den aldrig ser så dammig ut med blotta ögat?) så kan jag ju visa mina nya pjucks. Dessutom har jag börjat få lite mer mänsklig form på mina ben, och det är jag glad över :) Kanske inget att skryta om än, men I'm getting there, hoppas jag. Är i alla fall nöjd att jag kommer i vännen P's kjol, även om den inte passar helt 100 än.



      

Fick tag i bilderna från DinSko också, men bara i svart. Så samma sko, fast i vitt :)

Regn regn regn

Uscha, så är man ledig hela dage idag... och det är enda dagen i veckan det regnar :( Ska sticka ut och springa tänkte jag (åh vad mysigt i ösregnet) och sen drar jag nog in till stan och byter ett par skor som jag köpte men som nog är för små ändå. Klämmer så mycket så jag vet att jag inte kommer att vilja ta på mig dom. Måste testa storleken större..

Annars.. Njae, har väl inte hänt så mycket spännande direkt. Värdelös uppdatering va? Jo, min kompis Lina är en av deltagarna i GT's "uppvärmning för Göteborgsvarvet". Dom har tagit fem personer som aldrig sprungit förut och gett dom personlig coachning och sånt och sen får man följa dom hur det går på den stora dagen. Vill ni se så kan ni kika här. Klicka på "Här är deltagarna". Massa artiklar om dom där.

Jaja, spåret var det ja.

Peace!

RSS 2.0