Kyl & frys

Yeahy, idag har de satt in ny kyl och frys hemma hos mig och i morrn kommer spisen. Sååå jäkla fräscht! Nice.. :)
Idag har jag fikat med Petra och det känns som man har träffats varje dag så fort man träffas, det är bara att "tjöta på" som om man aldrig vart ifrån varann, det känns så himla bra!

I morrn är det Ladies night på Scandinavium så watch out guys, here we come! Har precis bokat bord på Bryggeriet så vi kan få i oss lite käk före. Mumma!

Kram på er!

This time around

En del bra, en del dåligt. Så kan man sammanfatta de senaste dagarna. Idag fick jag besked om flygledarutbildningen, och jag kom inte in. Det var dåligt. Men jag lever ju mycket efter principen "Försök ditt allra bästa. Fungerar inte det var det inte meningen" Så nu satsar vi på den andra utbildningen jag gått och grunnat på - psykologutbildningen.

I lördags var det kräftskiva i Kungshamn. Det var urkul och riktigt goda räkor. Kräftorna var lite torra enligt mig men helt ok :) Fick även en "uppenbarelse" där.  Vännen A umgås helt annorlunda med Marina och Lisa än vad han gör med mig. Jag vet inte ens när det hände men vi är inte vänner längre. Mot dom andra skojar han och skrattar och kramar och myser. Vi kan inte göra det längre och när jag insåg det blev jag jätteledsen. Jag kände att jag förlorat ännu en av mina närmsta vänner och det gjorde ont. Ringde upp honom igår (i bilen på vägen hem, då koncentrerar han sig bäst på samtal, haha) och sa vad jag tyckte och han sa nåt i stil med: "Ja, jag har inte tänkt på det förrän du sa det nu, men så är det ju faktiskt". Jag sa att jag ville ha min kompis tillbaka och vi bestämde att vi ska jobba på att hitta tillbaka som kompisar. Jag hoppas att det inte är för sent...


Jag och Lisa fjollar oss.

Är annars i ett ganska melankoliskt tillstånd. Lyssnar på gamla låtar från barndomen, riktiga snyftare som jag älskar. En del har så fantastiska texter..


"It's getting colder, in this ditch where I lie, I'm feeling older and I'm wondering why. I heard they told her it was tell to live or die, I didn't know her, but I know why she lied, I didn't know her, but I know why she died"

"I'm dying to be alive, not trying to just survive, let's not go thru our lives, without just dying to be alive".

Vet inte varför jag lyssnar på deppmusik just nu, är nog bara en sån period. Ni vet "Buhu, jag har kanske inget jobb snart, tappat några av mina bästa vänner, ingen pojkvän, taskigt med cash och bara ensam" *suck* Jag har också haft en superkass mage idag p.g.a. penicillinet och det har nog inte direkt hjälp mitt tillstånd, :/

Men jag ska rycka upp mig, vänta bara.. ;)

Just det ja, måste bara lägga ut en bild till. Nån som ser nåt konstigt i mitten? Ok, om ni missar det, det är en knubbig tjej i lysande gul jacka. Ja, nä, lite till vänster, ser ni henne? Där ja! Lägg märke till den smarta jackan och dom korkade högklackade stövlarna...  Visste inte att en båttur stod på schemat men jag är ju alltid på så är man bara försiktig så.. Lånade A's jacka och hade ju jeans så det var egentligen bara skorna som inte var typiska seglarskor, eller hur?


-1.1

Yeahy, har gått ner 1.1 kilo på 11 dagar! Trots att jag struntade lite lätt i det i helgen (pizza en dag och så bakade jag en kladdkaka). Men jag tror att det hjälper att man bara är medveten vad det är man stoppar i sig. Jag räknade ut pointsen på kladdkakan t.ex. (ca 40 points för hela kakan) och när man vet det och man själv ska äta 20 points om dagen så tar man det lite lugnt. En liten bit bara, inte hela kakan, you know ;)

Så det är bara att fortsätta, jag ville bara dela med mig av framgången och hoppas att det går åt samma håll nästa gång!

Lycka till alla andra ni som håller koll på vågen!

Kram!

Nyttig

Ja då känner man att man blivit lite nyttig igen. Gick på bandet i 25 minuter igår och sen tränade jag core. Kände att det var en lagom ansträngande träning såhär efter man varit sjuk för det är ju mer styrka än kondition och då kan man ju göra så mycket man orkar. Men jag kände mig faktiskt rätt stark, även om jag är mentalt trött. Vet inte varför jag är så trött, kanske det här eviga "varannandags-vädret". Regnar ju stup i kvarten!

Vet inte om jag skrivit att jag börjat på viktväktarna? Förra fredagen var jag där iaf och skrev in mig men eftersom jag var sjuk i fredags gick jag inte då, så i eftermiddag tänkte jag gå istället. Tror att jag gått ner lite i vikt, det känns så i alla fall men det märker vi ju snart. NÄR (inte om) jag kommit ner till min idealvikt kan jag ju skriva hur mycket jag gått ner, men än så länge känns det lite skämmigt :)

Är så himla lätt sätt att gå ner i vikt! För det mesta tror jag att man går upp i vikt för att man inte har koll, vare sig på portionsstorlek eller godisintaget men nu VET man ju vad en chokladbit "kostar" och jag är ju såpass tävlingsinriktiad mot mig själv att jag banne mig ska äta bara mina points eller en eller två mindre. Sen är det så skönt att se när man har tränat så kan man ta en macka extra eller nåt och den smakar riktigt riktigt bra då :) Mitt största problem är att jag i vanliga fall "unnar mig" saker alldeles för ofta. Då blir det ju inte speciellt!

Nu på torsdag ska jag prova dansstep för första gången. Det stod i beskrivningen att det var ett konditionspass med stepbräda och typ "mindre krävande koreografi". Haha, passar nog mig som gillar dans men som har noll koll på kroppen när armar och ben ska röras samtidigt, och helst åt olika håll. Yiihaa!

image65
Jag på mitt nästa träningspass? Haha!

Myshelg

Igår var Lisa, magnus och Oscar här hos mig. Dom är så gulliga som kommer trots att jag vart sjuk. Men nu äter jag iaf penicillin mot dom där dumma streptokockerna så nu ska dom få se på fan :)
Penicillinet bet med en gång som tur var så jag är mycket mycket bättre nu, SÅ skönt! Igår käkade vi iaf pizza (höhö, inte bra) och såg på Dukes of Hazzard. Hade låga förväntningar eftersom den inte fått bra betyg så jag blev glatt överraskad, den var bra och rolig, helt ok lördagsunderhållning.


                                                          Daisy Duke

Ikväll ska jag träffa Björn och ta en promenad och se "28 weeks later". Älskar att gå på bio och det är ju inte dumt när man kan se en rysare för en gångs skull. Vågar ju inte se det om jag inte kan hålla nån i handen under tiden ;) Hoppas att den är lika bra som den låter bara. *gäsp* Är så trött, det är nog vädret. Jäkla väder! kan det inte vara sådär höstigt fint som det kan vara ibland? Vill ha sommar "igen".

Ska sluta skriva nu, blir änna bara deppig, hehe..



Puss!

Ok...

... frisk blev jag ju inte, men jag kunde iaf genomföra testet. Yeahy! Men det tar ut sin rätt när man pushar trots att man inte är frisk. Idag fallerade kroppen totalt och jag kan inte svälja riktigt och min körtel eller vad det nu är på högersidan halsen liksom sticker ut och är svullen. Gick till jobbet eftersom jag visste att vi inte hade nån back-up men jag fixade det inte och jag fick ge upp och ringa in Sara ändå. En sån där typisk dag, eftersom det var bestämt att A skulle till thn och jobba så vi var en man kort och när vi är det går det inte att en till är borta. Sånt är livet på en liten entreprenad..

Fick iaf sova hela eftermiddagen och jag ville bara uppdatera här så att alla vet att jag lever. Ska gå och lägga mig nu. Kram på er!

Uuurk...

Halsen känns som om jag har två golfbollar utstickande på varje sida.. *suck*
Har ju testerna på Sturup i morrn så jag tog inga chanser utan gick hem vid lunch idag och har sovit sedan dess. Men det värsta är nästan att jag skulle träffat S för att fika idag, eftersom det blev lite sent i torsdags så vi sa fredag, och på fredagen mådde jag dåligt... Sen sa vi "måndag eller tisdag" och vi bestämde på måndagen att vi skulle ta det idag och så ställer jag in IGEN! *suck* verkligen! Vet ju själv att det känns som man inte är prioriterad när nån ställer in för många gånger men det har verkligen varit världens osis.

Jaja, inte mer att säga om det. Ska lägga mig i soffan och kolla top model som börjar om en stund. Hoppas att jag inte mår sämre i morrn, jag KAN bara inte missa provet! Och man får inte göra om det heller...

Please please please, låt mig bli frisk!

Kram på er!

Kräftskiva

Yeah, idag ringde M och bjöd in till kräftskiva i Kungshamn! Ska bli så kul Berättade om B också och hon bjöd in honom med på stående fot. Fick tag på honom förut och han var på på en gång. Så nu ser jag fram emot den ännu mer :) Han hade verkligen tappat sin mobil i taxin eller nåt på vägen hem, såå surt!

Hua, är trött nu. Var på core med Liise förut och så var det ju lite vingligt igår så det är nog dags för sängen ganska snart.

Just det ja, har en Lisebergsdejt på lördag med B också, yess, jag som älskar att fjanta mig bland sockervadd och berg-och dalbanor! Ska bli superkul!

Puss på er!



Nog inte såna här kräftor vi ska äta, detta är våran kompis Elof (?) från Zakynthos-semestern förra året. Säg hej till publiken Elof!

Rockbaren

Mmm, rockbaren gillar vi. Där finns söta pojkar. Upptäckte vi flickor i natt :)
Jag, Thesen och Henriett lullade dit efter en mycket blöt förfest (som delvis tog plats på Thesens badrumsgolv, inte av illamående men p.g.a. dålig balans helt enkelt, hehe..).

Gick till Dancing Dingo vid tolv ,halv ett och sen mer eller mindre genast över till rockbaren.  Fina pojkar där.. Hihi. Somnade halv sex i morse så jag är liite trött i ögat, ska nog lägga mig inom en inte allt för avlägsen framtid.

image61
Partybrudarna på språng!

Ska INTE bli sjuk!

Vaknade i morse med lätt halsont och huvudvärk. Jättehängig på jobbet men jag VILL inte bli sjuk! Dels vill jag gå ut med Thesen och slå klackarna i taket i morrn, och dels har jag ju nya flygledartester på onsdag. Och - jag lovar - då MÅSTE man vara i toppform, testerna är dösvåra.

Ska gå och lägga mig typ NU, så jag blir frisk, eller rättare sagt, inte sjuk, för sjuk är jag ju inte än. Nej, nej, nej! ;)

Ok, jag vet att jag är schitzo, ska sluta skriva nu så jag inte skrämmer er. *flina*

 Kram kram!

Wroooooom!

Tror ni jag får hjälpa dom här grabbarna landa nån vacker dag?
Har bara gått i mina studiedrömmar idag, yeahy :)

image60

Flygledarchocken!!

Har kommit vidare till "phase 2" i testerna till flygledarutbildningen!! Är i total chock, tyckte att det var jättesvårt när jag var där! Trodde definitivt att det jag väntade på var ett "nejtack-brev" men det visade sig att jag gått vidare, och det var knappast av falsk blygsamhet jag trodde att jag misslyckats - jag TRODDE verkligen det!

Oh my gosh!

Ska ringa dom i morrn för att boka in ett nytt sånt där mördar-prov.. hua!

Var på IKEA idag med Petra förresten, hur kul och spontant som helst. Kändes som att det var aaalltför länge sen vi träffades, som vanligt :) Men det är ju därför det är så underbart när vi verkligen kan träffas. Hoppas bara vi kan boka in en helg och verkligen slå runt i Götet, så vi slipper att vänta ändå tills min födelsedag.

På Ericas outtalade begäran - kort på Jshn när han slår runt :)



KRAM PÅ DIG VÄRLDEN!!

Friterad hjärna

Har suttit i mobiltelefon nonstop sedan i morse. Hjärnan är helt fried alltså! Sitter på vårt nyligen uppköpta företag och hjälper till med rekryteringen och ringer på referenser för våra sökanden och eftersom de inte har fasta telefoner på det företaget (vad är det för larv förresten??) har det blivit hela dagen i mobil. Ville kolla hur många samtal jag hade ringt, men min mobil lagrar visst bara de tjugo senaste numren och det var ju långt ifrån alla idag. Skulle gissa på minst det tredubbla och sen minst fem minuter med dom var... *suck* Men jag ska inte klaga, det är ok, ska bara leta upp mitt headset så man slipper grillen ;)

Har några nya läsare (jag vet mina kära vänner, jag har mer eller mindre tvingat er hit, haha) så välkomna! Har en vän som begick ett litet misstag idag men jag ska inte berätta om det än, jag vill inte skämma ut någon. Det sitter nog lite för färskt i minnet än, men jag har haft jättekul åt det, vilket jag också sa när personen ringde till mig. Var verkligen en sån där dundertabbe, som kunde gått mycket, mycket värre än vad det gjorde, så jag är bara tacksam för det :) Såna saker har vi väl alla gjort, eller hur? Lämna gärna en kommentar om er senaste dundertabbe.

Själv har jag en där jag försökte hjälpa en av våra kunder så mycket att min stockholmsbaserade chef blev VÄLDIGT arg på mig. Han tyckte inte att jag skulle delge vår kund så mycket information men jag visste bara inte bättre. Fick en hel radda svordomar på mailen innan han coolade ner sig men det var inte roligt att vara jag då kan jag säga! Jaja, man lär sig av sina misstag, right?

image58
Ger er ännu en bild från bröllopet,på tänrna, samt på min förtjusande kavaljer och vän, och brudparets värd som också gjorde ett fantastiskt jobb på den stora dagen. Nä, nu är det sängen, måste vara alart för ännu en dag i telefon...

Hej svejs!

Världens vackraste brud!

Ni som följt min blogg har väl inte missat att det var bröllop i helgen? Har jobbat 24/7 med det sen i torsdags (före det var det bara 20/7, haha..) därav de mycket få uppdateringarna i bloggen. Ber om ursäkt för det :)

Vill bara göra en liten uppdatering nu och visa er den FANTASTISKT vackra bruden och oss andra vanliga dödliga, hihi.. Så här kommer några foton. Håll till godo ;D

image51

Brudens mor gjorde i ordning oss i håret. Här är bruden som fick ett enormt vackert hårsvall.


Jag och brudparets son.


Är dom inte söta!?!


Nervöst att sjunga i kyrkan, men det gick ok!


Vi ungmör umgås med den gifta kvinnan ;)

image56

Första dansen!

RSS 2.0