Bebisspark!

Ikväll när vi låg och tittade på Let's Dance började bebisen röra ordentligt på sig och när T lade handen på magen kunde han känna sparkarna för första gången! Det var SÅ häftigt! Jag är helt överlycklig! Och i morrn ska vi på bröllopsmässan (www.brollopsmassan.se) får INTE glömma kameran då :)

Mage, migrän och medicin

Huu, nu börjar man bli biffig.. Tycker jag iaf. Bebben bökar omkring där inne och igår kväll när jag skulle sova låg jag och halvdåsade med ena handen på magen och då kände jag faktiskt en liten buff utanpå magen också! Såå synd att Totte inte var hemma (baseball-träning) men ikväll kanske han kan få känna nåt :)

Nåt som inte är så kul däremot är min migrän. Har förstått att de flesta som lider av migrän är mer eller mindre förskonade från det under graviditeten.. Pyttsan heller! Jag har det vanligtvis nån gång i halvåret men än så länge under graviditeten har jag haft det fem gånger! Och då snackar vi under 17 veckor! (17+1 idag). Min migrän började när jag var 16 och det allra första hade jag det nästan varje månad (i samband med mens). Sen blev det glesare och glesare och jag kanske hade nån gång om året de senaste fem åren eller så. Och så nu... Typ var tredje vecka?? Thanks! Hoppas att det rättar till sig, för de senaste två dagarna var INTE roliga. Igår när Totte kom hem låg jag över toaletten och kräktes. Vet inte riktigt hu bra Citodonen är mot bebisen heller, det står att man inte ska ta dem under graviditet på förpackningen, utom om man gör det i samråd med läkare, vilket jag naturligtvis gör. Men jag tar så lite som möjligt, för jag vette fasen alltså... Gillar ju inte läkaren som skrev ut dom så man kan väl inte säga att jag litar på henne direkt..

Iaf, här kommer en bild på tjockisen :)



Och vår nya babyhörna :)






Skötbord inköpt!

Nej, jag har inte blivit heltossig, men vi var hos syrran och hennes kille pratade om att det fanns så mycket bra barnartiklar på blocket och bara för att visa sökte han på skötbord på blocket och vips! Där var den. Precis en sån vi vill ha, med tre lådor (inte två bara som finns på ikea nu), skötbord samt överdel (som vi inte heller kan hitta på ikea, dom verkar inte sälja det längre). Och allt detta för bara 600 kr! Bara byrådelen går på 995 som nytt och sen är det ju skötbordet för ca 300 och överdelen som jag kan tänka mig gick på säkert 2-300 kr. Som hittat alltså!

Så nu har vi börjat inreda barndelen lite smått. Bilder kommer när vi har fått lite mer kläm på det hela, än är det ju ingen brådska direkt :) Men är det nån som har en LEKSVIK spjälsäng att sälja billigt är det ju bara att höra av sig, hihi..


Så här, ungefär. Fast vår har en skötbordsdel, en överdel där man kan lägga blöjor och annat, samt en låda till istället för de två hyllorna, så man får plats med mer kläder. Yeahy! :)


Sen har vi ju varit på SPA i helgen också, Varbergs kurort. Det har varit jätteskönt, vi har verkligen tagit det såå lugnt och njutit och det ligger ju underbart vackert, men faktiskt... inte ett ställe jag skulle rekommendera. Många av behandlingarna kändes mer som sales-pitches, dom ville bara sälja sina krämer och produkter och sen var rummet... ok. Och det vill man ju inte ha när man lägger många tusen på en sån helg, då vill man ju ha ett FANTASTISKT rum, eller hur? Man vill ha lyx och flärd. Det var inte fult, smutsigt eller dålig, det var bara... ok. Ok är ok när man åker på en konserthelg i sthlm eller när man ska övernatta innan man ska med ett plan nånstans kanske, men på en kurort känns ok som bläh.. Men men.. Nu ska vi ha en lugn och trevlig kväll, han har slagit sig ner framför Jamie Oliver och jag ska väl ta en dusch, sen blir det nog Beck.

Mer skoj kommer nästa helg, då vi ska njuta av min alla hjärtans-present - ett besök på Bröllopsmässan! Visst är han söt, min älskade sambo? Så på lördag bli det brudklänningar för hela slanten. Ska försöka komma ihåg kameran då ;)

Sälen -09

Nu har det börjat bli livat där nere i magen, började lite smått igår och idag har bebisen farit runt också. Första gången jag varit lite mer säker på att det verkligen det är den jag känner :)

I början av veckan var vi i Sälen också, antar att det kanske var sista gången med kompisgänget (iaf under de formerna). Hade såå mysigt, åt goda frukostar, gick promenader, badade badtunna, åkte skoter och åt på Lammet & Grisen.



Paradiset :)



Så här gör man..



Kolla vad fint det blir!



Tusen tack kära värdpar!

RSS 2.0