Stark tjej!

Världens starkaste tjej heter väl Pippi Långstrump, men världens näst starkaste måste vara Elma? Stolt mamma ser till att hon tränar nacken en stund varje dag. Hon är inte överförtjust i det men det går en stund...



I morrn ska jag på underbar ansiktsbehandling samt massage medan farmor passar Elma. Ska bli helt underbart (men samtidigt lite nervöst att lämna Gullungen såklart). Men jag ska försöka att bara njuta med stort N :)

Kan börja att visa några presenter, har ju långt ifrån hunnit fota alla men här kommer två av dem:

    

Superfint halsband från gudmor Lisa och ett stort fång rosor som jag tror var från gammelmormor? Missade tyvärr vem de kom från men jag tror att de var från gammelmormor- och morfar. Det var ju aningens stressigt den dagen :)

Nu ska jag försöka vinna några Boob amningströjor på tradera. Ingen som har någon i stl L liggande i garderoben va? Medium passade jättebra förutom att de kanar upp på mina gigantiska höfter... *suck*

Jaja, back to work. Hörs!

Elma är dopad!

Hihi, döpt alltså :) Igår döptes Elma och två andra barn i vår vackra röda träkyrka. Just nu ligger hon och sover på soffan, det var en lång dag igår. Men hon var jätteduktig! Var väl inte helt förtjust att få vatten på huvudet bara sådär, men efter lite argt skrik blev hon glad igen. Sov hela tiden under presentöppningen men jag har visat henne alla fina presenter idag på morgonen och hon såg väldigt nöjd ut ;)

Idag ska vi till BVC på 3-månaderskontroll samt första sprutan! Uhh.. Två otäcka saker två dagar i rad. Men det ska nog gå bra! Blir ett snabbt inlägg det här med lite bilder bara, för jag måste väcka henne snart och amma innan vi sticker ner till BVC.



På morgonen redan fick hon doppresenten från mamma och pappa. Nästa Malin Baryard? I bakgrunden skymtar hennes nya spjälsäng!



Faddrarna Dan och Lisa, mamma och pappa och vår lilla Ängel!



Pappa upp i dan!



Stora presentbordet. Tänkte foto och lägga upp bilder på presenterna sen, det var så många fina, helt galet! :)



Finkläder och converse (alldeles för stora) såklart!

Nu vaknade lilla Hon precis. Later dudes!

Smygkik...

En liten smygkik på vår nya fondvägg tänkte jag... Tottes snälla morfar var ju här i förra veckan och hjälpte oss upp med den. Han gjorde ett jättebra jobb men det var en helt värdelös tapet, den gick sönder på massa ställen och det blev vita ränder mellan våderna (såg tapetkanterna alltså). Sååå dåligt.. Men nu sitter den ju där den sitter och ser ok ut om man inte har nån lampa riktad mot den ;)

Färgen är mörkmörkbrun och det är svarta "cirklar" på. Läcker men som sagt inte så bra kvalité.



Första våden uppe... Det får komma mer bilder när rummet är klart med möbleringen, tavlor och hela kitet :)

Dopförberedelser

Som om det inte vore nog med att lägenheten fortfarande är i kaos (om vi ska vara helt ärliga) så ståndar ju Elmas dop nu på söndag. Jättekul men åhhh vad lite tid jag har lagt på det. I sista stund fick jag t.ex. köpt några tårtdekorationer på nätet som ankom idag (tre arbetsdagar före dopet). *suck*

Annars ska jag inte klaga, Elma och jag var på öppna förskolan idag och sjöng och lekte med de andra barnen. Det var roligt, men Elma somnade precis före sångstunden och vaknade först när alla började sjunga och klappa händerna :) Sötnosen... Så var Jenny och Belle med idag och det var såå roligt att få träffa dom! Har ju inte setts på flera veckor och OJ vad snabbt de växer de här små. Belle var nästan stora tjejen redan. Och det är bara ca 6 veckor tills Elma är där hon är nu! Hihi..

Kram på er därute!

Välkommen Isabella!

Vill härmed välkomna Isabella Aurora till världen! Världens sötaste nyfödis kom till jorden onsdagen den 14 oktober. Elma är jättenyfiken på sin nya kompis och ska hälsa på henne på fredag :)

Vill ni se Sötnosen kan ni kolla in Isabellas blogg här.

Det lustiga är att Isabella och Elma faktiskt var lite lika varandra när de var nyfödda. Iaf på bild. Får se hur lika de är irl på fredag. Det där mörka håret och goa mjuka kinderna... Helt underbara ungar de där småttingarna, hihi!

Nu börjar vi komma iordning i lägenheten men allt "måste" ju vara klart på söndag, för då döps ju vår lilla Ängel. Ska visa er hur rummen blev när det är klart sen. Då kanske jag får lite mer tid för att blogga också... ;) Ha det så gott allihop!

På fronten mycket nytt

Äntligen! Nu har vi internet igen, efter över en veckas strul.. Visserligen funkar det inte till 100% än, men det kommer väl :)
Försöker uppdatera bloggen nu iaf, medans vårt närverk slår av och på varannan minut.

Allt är fint, vi är nästan klara med renoveringen. Vi flyttade in i söndags (strax över en vecka sen) och nu har vi "bara" att måla hallen samt tapetsera en fondvägg i vardagsrummet kvar.
Som tur är kommer T snälla morfar och tapetserar i morrn så då är vi ju nästan klara. Hallen är ju blå just nu och jag kan väl tycka att den ser ok ut nu när alla andra rum är fina, men T vill ha den målad så det blir väl gjort de närmsta veckorna.

I morrn ska jag och Elma till öppna förskolan för första gången, det ska bli jättespännande! Syrran ska dit med sin Wilmer och så har jag frågat om Jenny och Belle vill följa med också. Nu ska jag nog försöka publicera detta innan nätet försvinner igen!



Elma idag, nackträning pågår ;)

Kram banan!


RSS 2.0