Shopping

Var och shoppade idag med syrran och hennes kompisar Jennifer och Hanna. Ingen storshopping (men det räckte gott och väl!), haha... Blev mest nöjd med att jag äntligen tog mig i kragen och köpte den dyra (men ack så mycket bättre än vanliga billiga) dagcremen från Clarins som jag älskar. Den har SPF 15 också så man kan ha den i sommar utan att behöva tänka på extra solcreme så vida man inte är på sydligare breddgrader.



Love love love love love :)


Sen köpte jag strumpor (åh så exotiskt) och en söt sommartopp från HM. Kikade efter tipset jag fick från Petra, men jag hittade den aldrig.  Så det blev den här:

image228


De gröna färgerna är mycket finare i verkligheten, ljuset var inte det bästa här. Chick, hu? 

Husmorstips!

Ha ni sett det där galna programmet Rent Hus? Med tanterna som går och swipar som värsta CSI-teamet för att hitta bakterier i folks badrum och i kökssvamparna innan dom städar där? Fick i alla fall ett grymmebra husmorstips därifrån sist gång. Ni vet om det immar på hela badrumsspegeln så man inte ser nåt när man duschat? Gnid in spegeln med raklödder, torka bort och vips så är imman väck! Var ju tvungen att testa innan jag skrev om det här och det funkar ju perfekt. Jag vet inte, det här kanske är nåt alla vet, men jag tror inte det så ut i badrummen och kleta nu :)

Klaga

Ja, jag tänker klaga lite... Men jag blir faktiskt lite less. Bjöd in till fest i ett mess jag skickade den den 6'e April, här hemma hos mig på lördag. Har inte fest sådär varje vecka precis, för de flesta av mina kompisar bor en bit bort så det är helt enkelt smidigare om jag åker till dom för att umgås, men nu tänkte jag då äntligen ha en fest. Så jag bjuder in och... fem svarar, varav tre kan komma. Jag bjöd sjutton stycken och i alla fall tio av dom räknar jag som nära vänner.

Nu tänker ni kanske "Jaja, men bor dom långt bort är det ju inte säkert att alla kan ta sig så långt" men det handlar om mindre än tio mil. Jag tar mig ju till fester, shopping, spelkvällar, myskvällar och allt sånt där och en del av mina vänner har knappt sett min lägenhet. Jag blir inte arg och jag blir inte sur, men jag blir riktigt besviken. Det känns som "Hallå, här är jag, blir jag inte prioriterad alls?" Och om man inte kan komma, så kan man ju inte, det gör mig inget alls, men... svara det då. Säg att det är något annat viktigt på gång den kvällen och att ni tycker det är synd att det krockar... eller?

Ja, jag vet... suck. Klaga. Har inte haft en supervecka direkt (halsont, innelåsning, trasiga bussar) så jag kanske inte är på bästa humör. Men jag såg verkligen fram emot att ha en kul fest och nu känns det som att jag måste ringa och tjata på dom som inte svarat och... ja, svarar man inte är det väl inte så intressant att komma? "Jaja, hon ska ha fest... Ja, whatever!"

Och det KLART att jag själv missat att svara på nån festinbjudan nån gång, man är ju inte mer än människa. Men när tretton stycken "glömmer"? Äh, får väl bara ta och rycka upp mig.. Det är säkert bara en tillfällighet *ironisk*

Över och ut... ut i lingonskogen.

Grillmys & Spel

Vilket väder det har varit i helgen! I lördags bjöd vi hem Lisa, Magnus och Oskar till mamma och pappa för lite grillning och för att spela lite spel och ha kul. Hur mysigt som helst! Ludde tyckte det var jättekul, han gillade verkligen "Ockar", ville hålla honom i handen och leka med honom hela tiden. Supercute :)



Våra små busrumpor :)



Världens bästa grillmaestro!



Sötnosar

Och idag var jag med familjen på tipspromenad ute vid hembygdsgården, gick omkring i naturen och svarade på en massa kluriga frågor. Kan inte varit mina frågor det där, hade bara sex rätt av fjorton... Illa :)

Fulo vs. Snyggo

Ok, vad säger ni, är inte standard trähandtag a lá vi-tar-den-billigaste-skiten-vi-hittar-och-sätter-på-skåpen-för-man-ska-ju-ändå-bara-öppna-med-dom det fulaste som finns?! Och nej, det blev ingen lyxvariant nu heller, men nu slipper jag i alla fall spy på dom fula handtagen varje morgon...

Tyckte jag i alla fall och har börjat bytet av kökshandagen. Vad säger ni, bättre?

      


      


      

Before...     &       After

"På begäran"

Hihi, kolla in skönheten va..?

      


Köpte mig en cykel härom veckan eftersom det är dags att börja cykla till jobbet nu och jag inte haft en riktig cykel sen jag var tio år eller så.. Cyklade dagen efter köpet och den funkar alldeles utmärkt! Ska cykla i morrn (om det inte skulle få för sig att ösregna) och sen är planen att cykla några dagar i veckan åtminstone.

Vill säga GRATTIS till gamla klasskompisen Anders och hans flickvän som blev föräldrar till en liten Tyra igår också! Fick ett MMS i förmiddags och hon är sååå söt, den lilla.

Hmm, nåt nytt på horisonten annars? Har anmält mig till VårRuset i år igen, om jag inte skrivit det.. Nu ska här ut och kubbas! Delvis därför blev cykeln inköpt, måste ju få upp flåset lite :)

Just det, fick införskaffat en jacka billigt av en arbetskamrat, hon hade råkat beställa en storlek för liten och den passade mig som smäck. Hade väl inte tänkt mig en svart jacka till, men billigt är bra, hehe..

Så här såg den ut på:

      

Fin va?

Lotta rockar!

Ja, säga vad ni vill, jag kanske börjar bli tant men Lotta Engberg rockar JÄRNET i Körslaget. Hennes kör låter bäst, både de individuella sångarna och som kör. Hon vet fasen hur man gör. Dom andra körledarna är bra tycker jag, don't get me wrong, men Lotta är ju grym!

Ok, nu har mina pensionärspoäng överstigit den övre gränsen så då kan jag ju nämna gårdagen istället. Hade såå jäkla roligt! Åkte upp med Petra till Sthlm igår morse och gick på stan tillsammans med Sofia nästan hela dagen. Shoppade lite småprylar, två t-shirts och en tubtopp och ett par enkla örhängen till toppen nedan
image204
      


Sen vart det Haninge som gällde och lite förfest innan vi drog till Kelly Clarkson-konserten. Jösses vad kul vi hade! Hittade några nya kompisar där, bl.a. en kille som är revisor för mitt företag! Snacka om att världen är liten ibland va? Kom hem till slut, ganska så glada i hågen men väldigt trötta, så det blev sängen. Haha... Eh, ok, internskämt.

I morses åkte tjejerna hem och jag och A har bara hängt här idag. Han har jobbat rätt mycket så jag var och handlade lite, hittade Sofias försvunna scarf och skickade den till henne, tog en promenad och lite sånt. Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt, A fick ett nytt larm för två timmar sen så han fick åka och jobba. Får väl hoppas att han kommer hem innan jag åker i morrn morgon bara ;)

Ikväll är Lisa, Marina och Erica på Grymt, så jag hoppas att den är bra och att jag får en full rapport i morrn. Saknar dom och önskar att jag kunnat åka med. Men men, det kommer väl fler gånger..

Bilder från gårdagen kommer när jag laddat in dom i datorn hemma (och rensat lite bland flumbilderna). Go natt!


.....................  Bilder :)

image208

image209

Vi har det bra, vi här bak i bilen... :)


             

Tre partychicks och vännerna W och A. Hejja Kelly!

image213

BIG Comedy

Ja det var verkligen humor på hög nivå :)
David Batra var ju bara hur härlig som helst t.ex. Skrattade så jag grät när skämtet om fjortisarna som springer omkring med Chihuahua's i väskorna, om de plötsligt skulle byta till Schäfrar. Dom skulle ju behöva en säck när dom trippar in på NK med den där.. Hohoho, jag kan verkligen föreställa mig det. Jaja, alla har inte lika dålig humor som jag ;)

Tja, bilder kommer väl när blogg.se slutar strula :)

After Work

Hej svejs!

Liten kort uppdatering - jag är för trött för en lång :)

I torsdags skrev vi slutprovet på kursen och jag fick godkänt! Yeahy! Högsta poäng i klassen faktiskt, om man får skryta lite (och det är ju min blogg så haha, jag skryter hur mycket jag vill). Bara högsta poäng med en halv poängs marginal så det var väl inte fantastiskt men ändå :)

Så igår gick vi ut för att fira, vi var inte så många men vi hade stenkul. Började på Bryggeriet och sen drog några av oss vidare till Dancing Dingo. Sen vart det McDonald's och sen hem, för när man kör igång vid halv sex är man ganska trött vid tolv.

I morrn är det Big Comedy och nästa vecka är det Kelly Clarkson i Sthlm som gäller! Yeahy! Ska bli skitroligt!
Men först och främst blir det stå upp i morrn med syrran och M, så det ser jag verkligen fram emot.

Nu blir det däremot bingen. God natt!

Grattis!

I söndags fyllde min underbare gudson 1 år och igår fyllde vännen P's son 4 år! Grattis sötnosar!

Här kommer lite bilder från O's kalas.



             



1. Med mamma bland alla presenter. Det blev ett par stycken :)
2. Den jättefina tårtan från Ritz. Det var meningen att L's kompis skulle göra den men hon blev sjuk dagen före så den fick beställas i il-fast från konditoriet istället. Men visst blev den fin?!
3. Så blååååser vi! Mamma fick hjälpa till lite.

image203
Grattis på 1-årsdagen Söt!

RSS 2.0