Sämäster - Kreta

Vi har varit på sämäster ;) Allvarligt talat, vi har haft en semestervecka på Kreta för att fira "svärfars" 50-årsdag och det har varit helt underbart fint! Sen passade vi visst på att förlova oss också har jag hört ;)
Blev helt tagen på sängen (bildligt talat faktiskt, vi hade gått och lagt oss när han "popped the question") men tisdagen den 23 september är nu vår förlovningsdag :D Det blev en tur in till Chania för att köpa en förlovningsring, visst e den fin?



Åt middag ensamma den kvällen på en underbar liten restaurang i hamnen i Chania. Fin utsikt var det med:



Nästa kväll firade vi på samma restaurang där vi firat svärfars 50-årsdag och där fick vi en basilikaplanta av familjen som äger restaurangen (jättemysiga människor förresten, och TOPPEN-käk!). Basilika representerar visst lycka och välgång i Grekland så dom tyckte att vi skulle ha den ;)



NYFÖRLOVADE (med vår basilika)

Nu har vi ju kommit hem och dessutom flyttat till vårt nya hem! Flytten igår gick jättebra tack vare alla goa människor som hjälpte till. Vi var 14 stycken och det gick i ett nafs! Stoort TACK till alla! Hade aldrig gått utan er!

Får fota lite från lägenheten när vi kommit mer i ordning och målarn' varit här och fixat tapeterna och taken. Men än så länge är vi supernöjda. I morrn blir det en ny tur till Gekås för att köpa på oss allt vi sett att vi behöver och lagra på oss sånt som man alltid behöver ;) Skönt med två veckors semester, det var änna längesen!

*KRAM*

Uuuullared!

Yes, nu är min darling äntligen hemma... sort of. Just nu är han ju inte hemma förvisso, det var match för Hajarna nere i Malmö idag och nu är han på väg hem till mig igen. (spöade motståndet i dagens båda matcher!!) Tänkte visa er lite av den senaste typ månadens fynd och presenter, av vilka några kommer från dagens shoppingtur till Ullared :)




Den här lille go'e apan (som är en nagellackstork) fick jag som present av Älskling på vår 2-månadersdag :)




Han vet hur man håller mig glad - Godiva-choklad direkt från USA.




      

Gav en liten shoppinglista till honom på Sephora, och kan samtidigt passa på att puffa för produkterna. Fredric Fekkai's conditioner samt Benefits "Touch me then try to leave..."-cream ur Bathina serien. Har vunnit Årets produkt på Cosmopolitan Sverige för några år sen och är heeelt underbar!



Go stickad kofta från H&M online, samt svart läderbälte från samma ställe. Jättenöjd med båda två! Leggingsen är fynd från Ullared, 29 kr.



Yeahy vad glad jag är! ;)



Spets, spets, spets.. Me likie!




Underbar klänning från Cubus i riktigt "vintrigt" material. Älskar ju axelbandslösa saker... :) Men tillsammans med en topp under är det ju en perfekt vinter-klänning.




Ja, jag och axelbandslöst som sagt ;) Ny bh också som håller allt på plats hjälper ju till, hehe..



Rosa/brun softshelljacka från Ullared, 179 kr. (OBS!! Med fleece i! Hatar fleece!! Så den åker in i garderoben så fort det börjar bli "statisk elektricitets"-säsong.)



Enkel svart sak från Ullared, 99 kr.



Gillar dom stora knapparna och de ihopdragna fickorna.



Mysig "hemmatröja" från Everlast.



Lämnar er med en sista jacka från Ullared. Go och mysig helt enkelt, 249 kr.

Bye now! ;)

Confession

Mmm, skulle ju blogga mycket när Totte var borta sa jag va? Mm, bloggat mycket eller? Nää... Men jag har faktiskt en ursäkt. Dålig eller inte - jag lånade Totte min kamera före han åkte. "Ja, men Big deal eller?" tänker ni då, jag har ju en kamera till. Ja, sant, men jag har bara ett minneskort. Tänkte ju inte riktigt på det... Inte så kul att blogga utan bilder!

Dålig ursäkt nummer 2. Ingen inspiration. Trött av jobbet och lite deppig över att vara själv fick mig att få 0 i inspirationskvot.

Dålig ursäkt 3. Förkyld. Fick det i förrgår och är på dåligt humör helt enkelt. 

Men i morrn kommer Totte och då försvinner ju iaf två av tre dåliga ursäkter! Vi får hoppas på bättring. Men nu är det sängen, det blir upp tidigt i morrn som vanligt.

PUSS!

RSS 2.0