Instagram

Ni följer mig väl på Instagram? Fick syn på alla härliga bilder jag tagit med instagram och bestämde mig för att göra ett litet kollage av några av dem. Bara en liten del av alla mina favoritbilder, men det säger lite om hur min vår och sommar varit hittills. Allt handlar ju mer eller mindre om mina älskade ungar :)
 

3-årskalas!

 
Idag har vi haft födelsedagskalas för min älskade Elma! Tänk att hon hunnit bli tre år gammal... Kan knappt fatta det! För tre år sedan idag gick jag stor och tjock och svettades i värmen. Det var nog över 25 grader varmt, för det var 25-30 grader nästan varje dag den sommaren. Och sen ploppade hon ut, fyra dagar innan beräknat datum. Grattis på födelsedagen älskade Gullfia!
 
Nellie fick passa på att mysa (och vänja sig vid att mamma inte var kloss an henne hela tiden) med bl.a. morfar. Nyttigt för henne och hon hade roligt nästan hela tiden. Det ett jättelyckat kalas (förutom att mintchokladtårtan blev rätt så torr). Elma tyckte om både bullarna, snickerskakorna och hallongrottorna vi bakat och extra gott var jordgubbstårtan. Tack vare Lisa, som jag fick "låna" receptet av :)
 
 
 

Jämför...

Man ska inte jämföra barn, heter det ju, men jag tycker det är lite kul att se hur lika och olika mina tjejer är. Nellie är ju mycket större än vad Elma var vid den här åldern (hon blir sex månader på lördag), men hon har mycket kortare hår t.ex. Hon har suttit ganska stabilt nån/två veckor, medans Elma satt upp själv första gången bara tre dagar innan sin sexmånadersdag. Här är foto av Elma den dagen och Nellie igår.
 
 
De tyckte iaf om samma sorters leksaker vid samma ålder, även om Nellie är mer intresserad än vad Elma nånsin var :) Den där gula bollen som är huvudet på regnbågsstapeln har båda tjejerna tyckt speciellt bra om från riktigt tidig ålder tex.

En dag på stranden

Idag öser regnet ner så det passar bra att flippa igenom bilderna från i söndags då vi var på stranden :)
 

Njuter i solen

Just nu visar termometern 25.4 och jag och Nellie har myst på en filt (i skuggan såklart) idag. Elma är "på semester" hos mormor och morfar och kommer hem i morrn, saknar henne så!
 
 

RSS 2.0