Bus & Kul

Elma vill konstigt nog nästan alltid stanna ute när vi kommer hem från dagis nu för tiden... Kan det vara denna som lockar, månntro? Belägen ca 5 meter från vår ytterdörr, och inom synhåll från köksfönstret. Perfekt!





Min fantastiska familj. Älskar er så.. :D

Så här gosiga var de i söndags, när vi slappnade av med lite Zeldaspel på wii't. Rätt mysigt med en fatboy, tror jag..



För övrigt går det bra för Elma på dagis, hon äter som en häst och hon sover ok och hon gillar att busa med de andra barnen. Fröknarna säger att hon är glad för det mesta men varje dag då man ska hämta henne börjar hon låtsasgrina och så pekar hon på kapprummet och säger "vangen", alltså barnvagnen och då menar hon att hon vill åka vagnen hem. Hon är lustig, Lilla Bus.

Nu ska jag nog lägga mig, jag går upp 05.10 nu för tiden... *snark* Man har inget liv, bara jobbar och sover känns det som.

Kram!

Kaos

Mmmm, det är kaos här, och inget organiserat sådant...







Elma verkar trivas på sitt nya dagis, både igår och idag har hon ätit lunch där (och ätit massor!) och idag sov hon t.o.m. med de andra barnen! Jag är så stolt över min modiga tjej!

Får avsluta detta korta inlägg med Lilla Bus som hittade ett kartongslott att leka med precis innan vi flyttade :)



Tittut!



Nu sover hon gott eftersom hon är alldeles utpumpad efter en rolig dag med dagis och ett eftermiddagsbesök av moster, Ludde och Wille.

Så vi önskar också god natt, eftersom jag måste gå upp klockan 05.00 för att hinna med bussen till pendeln... *snark* Skönt att det är fredag i morrn :D

RSS 2.0