Nellie går!

Min stora lilla tjej går vid tio månaders ålder :)


Klappa händerna när du e riktigt gla!


Fars dag

Elma gjorde världens finaste fars dagspresent till sin pappa på dagis. En snölykta gjord av bitsocker. Kreativt! :)


Dekorera mera!

Gick en kurs på medborgarskolan för några veckor sedan med min mamma, en tretimmars kvällskurs i cupcakesdekorering. Var jättekul och nu har jag fått mersmak. Vill gå tårtdekoreringskurser i kungälv, där det finns ett företag som håller såna :) Hett tips till julklapp! ;)
 
Iaf, här kommer några tårtor jag skapat det senaste. Enkla men ser rätt ok ut. Man måste ju börja från grunden, inte sant?
 
 
Min egen 30-årstårta. Den första jag någonsin klädde med sockerpasta. Ganska knölig på ovansidan men det berodde nog på att jag hade grädde under. Var ju ok eftersom vi genast åt den, annars är det ett stort no-no eftersom sugarpasten kan smälta.
 Lila rosen gjord av marshmallowfondant (MMF) som Elma redan lärt sig säga. Fick tyvärr bara ca 15 min att färdigställa tårtan, då jag blev "kidnappad" av Lisa, Magnus och Totte för att fira min 30-årsdag med alla kompisarna på Buddys med bowling, god mat och goda drinkar. Var så himla rolig kväll så det kändes helt ok att tårtan fick lida ;)
 
 
Rosa och blått "paket" till A's födelsedagskalas.
 
 
Wilmers 4-årstårta :)

Nellie somnar mitt i lunchen!


Nellies matbus


Marbella -12

Semestern i Marbella känns nästan tokigt avlägsen trots att det bara var några veckor sedan vi kom hem. Men det är väl så det är, allt går i rasande fart. Nellie står nu utan att hålla sig i långa stunder, och går längst möbler medan Elma i morse slängde sig med sitt första riktiga engelska uttryck "Oh no". Hahaha...
 
Ville iaf visa lite bilder från Marbella, så här kommer lite somriga minnen :)
 

RSS 2.0