Viel geld...

Tror ni att man hajjar till när det står 36.000 på lönekontot eller??
Nån smartskalle har betalat ut dubbel lön (minst!) till mig. Tackar tackar! ;)

Äh, dom kommer ju komma på det snart nog, så det är väl bara att krypa till korset. Men det hade inte varit fel alls med så mycket pengar nu när man ska flytta och allt.

Har lite bilder som jag inte bloggat än, t.e.x. från baseballa matchen förra helgen. Hajarna åkte på stryk tyvärr men det var roligt att titta på ändå. Min kära Thesen gjorde mig sällskap i snålblåsten (var verkligen kallt när man satt stilla!) och hon var fasen påläst på reglerna så istället för att jag skulle förklara för henne blev det nästan tvärtom! Hahaha, hon hade pluggat över 30 sidor regler kvällen innan matchen. Det är min Thesen det!



*brrr*



Här satsar vi järnet, Hajarna-jacka och allt!

Nästa år har vi sagt att vi ska agera cheerleaders, när Thes knä är bra och så, men under tiden kollar vi bara av stämningen och filar på våra cheer-moves ;)

Har jag visat hur gravid syrran är förresten?



Inte så länge kvar nu :)

Och - sist men inte minst. Lite skakig, men inte rörd... Eller var det tvärtom??


Liseberg igen :)

Var ju på det underbara nöjesfältet med mina föräldrar, Totte, syrran och hennes familj förra helgen men jag har ju inte hunnit blogga det också. Så här kommer lite på det temat :)





Hade en underbar dag på Liseberg och på eftermiddagen åkte vi och hälsade på Tottes morbrors familj och grattade Jessie som nyss fyllt 10 år! Allt som allt var den en toppenavslutning på en jättebra helg.

Men nu är det nog dags för bingen snart, det är ju baseball i morrn. Hemma-match för Göteborg Hajarna!!

*puss & kram*

Kräftis





Snacka om go kräftis med mina föräldrar och syrran med familj i helgen :)

Build-a-bear!

Har jag visat vår ursöte nalle från Buid-a-bear i Köpenhamn? Vi ville ha nåt som påminde oss om vår första semester ihop (även om den nu bara var tre dagar lång) så vi gjorde en nalle. Hon heter naturligtvis Köpenhamn och har en cheerleading-dräkt för att visa min sida och sketchers för att visa Tottes sida. Hon borde naturligtvis ha en bunt böcker eller nåt för att visa mig, men det hade dom inte ;)

Så här kommer hon:



Och med outfiten:




Och "födelsebeviset" ;)



Visst är den mysig?

Idag ska jag bara ta det lugnt, lulla omkring, kanske ta en lunch med T.G om hon kan.. Sen får man ju kolla lite på OS-invigningen! Sen ikväll ska vi på liten kräftis hos Syrran, mmmm vad gott! Mamma och pappa kommer också ner och jag har bakat efterrätt för att ha med mig sen. Tror ni dom gillar den här? Kladdkaka med bitar av choklad i som stelnar när kakan har svalnat..


Farfars bilar..

För en gångs skull kommer lite bilder från helgen! Har de senaste dagarna haft såna problem med magen (svullen (och då menar jag verkligen gigantisk!) och ont) så jag har inte orkat blogga. Men nu tänkte jag visa lite bilder från min lördag som jag bl.a. spenderade med mina kära vänner på Liseberg. Det var lite småruggigt emellanåt, men då och då stack solen emellan och man glömde bort att det alldeles nyligen duggat i en halvtimme eller så :)
För första gången på mååånga år åkte jag också Farfars bilar och testade den nya (?) Kaninresan eftersom min urgullige gudson på snart 1½ år var med oss. Han satt hos mormor och åkte och jag och Lisa åkte i bilen framför på Farfars bilar så vi kunde ta lite kort. Hur kul som helst! Lisa blev lite orolig när det gick för fort bara, det kanske ni ser på bilden? ;p



Efter några timmar på Liseberg blev dock Oscar lite trött, och visst är han bedårande??



På kvällen lämnade jag det sällskapet för att gå ut och käka med Totte och hans föräldrar, då vi var med och firade deras bröllopsdag. Vi var på en grekisk/turkisk inspirerad restaurang i Majorna där vi åt och drack mycket gott! Allt som allt var det en otroligt trevlig kväll och bra för oss fyra som fick lite "träning" för greklandresan i September :)

RSS 2.0