Husägare

Husägare T & T här :) Idag skrev vi alltså på de sista papprena och fick nycklarna till vårt alldeles egna, fina, underbara hus! Yeahy! Var ju tvugna att kika lite på det så såhär ser det ut nu innan vi renoverat.

Vårt pyttelilla mysiga kök. Här ska vi alltså fixa in nytt golv. Och det är golvvärme under, mmmm... Älskar att man kan stå och se ut på gården när man diskar och pysslar :D



Vardagsrummet, som vi förmodligen väntar till sommaren med att måla om. Dock är det intesärskilt snyggt... T.o.m. hål i väggen på ett ställe.





Den väldigt vanliga och nästan lika trista trappan..



Badrummet/tvättstugan på nedervåningen gör vi om nångång när vi har råd, men den är helt ok. Blir en ny torktumlar iaf :)



Och badrummet på ovanvåningen. Samma där, görs iordning nångång i framtiden. Är helt ok.




Det stora sovrummet. Här blir det, liksom i Elmas rum, nymålat tak, målade väggar och nylag golv när vi är klara.



Närbild på tapeten..



Vi tog en lite fika i köket. Det är så litet att Elma och T tog upp all plats därinne. Tur att matplatsen är precis utanför :D



NU ska jag kolla klart på Let's Dance. Jag vet inte om ni vet detta, men Tobias Karlsson är den absolut bästa dansaren i Let's Dance's korta historia. Han lyckas ALLTID göra perfekta koreografier till sina inte alltid så himla duktiga parters. Han får dem att se stålande ut! Det tycker jag visar på en fantastisk dansare.

Helgens bravader

Helgen har varit underbar - och alldeles för kort. Som vanligt ;)

I fredags hade vi lite mys och såg på Let's Dance och bara tog det väldigt lugnt. På lördag morgon åkte T till jobbet (och jobbade lördag för andra helgen i rad för att kunna vara hemma mer när vi ska renovera) och mina föräldrar kom till oss. Så här glad var Elma typ hela dagen när mormor och morfar var här!



Kunde inte låta bli att ta med bilden nedan. Klockan började närma sig 14.00 och det var nog dags för morfars tupplur... ;p



Så dokumenterade jag Elmas rum... Nästa vecka (nu på fredag!) får vi ju nyckeln och sista helgen i februari går flyttlasset. Måste ju ha en ordentligt kort på hennes första och alldeles egna rum.



Idag var vi och hälsade på min kompis L som fått en liten dotter! Hon går fortfarande under namnet Lillan och hon är bara såååå mysegossig!







Och idag övertalade jag Elma för första gången att testa sina mockasiner. Hon har ju TOTALvägrat att ha på sig såna men så idag - voilá! :D




Dagens Elma



Såhär hittade Elmas pappa henne häromdagen. Busig? Ja. Kul? You bet!

Blöjtårta och PUSSar!

Nu får det bli bildkavalkad, det var så längre sen jag skrev ihop ett ordentligt inlägg :)

Vi börjar med förra torsdagen, trettondagsafton, då vi hade T's Bestman Adam och hans flickvän Emma här på middag. Adam blev dålig under bröllopsmiddagen så istället för present som tack för hjälpen bjöd vi dem på middag nu. Riktigt mysig kväll då vi åt gott och spelade Monopol. Jag har haft en riktigt lång loosingstreak (alltså att jag aaaalltid förlorat) i Monopol och T har aaalltid vunnit. Men denna kvällen sopade jag banan med motståndet och gick och vann! Tror ni att jag var mallig eller?!



Elma får busa av sig med Adam innan det är dags för sängen..



...och demonstrerar hur man också kan göra med en sked...



Lördag förmiddag var ju jag och Lisa på Model lab som jag tidigare skrivit. Lisa var supersnygg redan innan fotografen fick tag i henne. Jag tyckte mitt smink blev lite extremt, men så är jag inte van med så mycket färg heller...



På eftermiddagen hörde Totte nåt som rumstrerade om i hallen. När han kom ut provade Elma sina solhattar. Komiskt att hon har en regnväderströja på sig samtidigt.. :D



Och så - min nya skapelse, blöjtårtan! Inte min uppfinning, naturligtvis (det finns en ände på min kreativitet) men jag skapade den själv iaf. Denna har jag gjort till min vän Lina, som fick en bebis i förra veckan. Är så stolt över mitt hantverk så nu blir det en egotripp med en massa bilder så håll i er... ;)





Man kan även fästa gosedjur, nappflaskor och annat bebisrelaterat i tårtan. Men jag valde att satsa på nappar och blommor åt den lilla sötnosen som ännu går under smeknamnet Lillan.







Vidare till denna helgen. Igår var det ju kalas för världens underbaraste man - min man :) Elma blev ju naturligtvis klädd i det finaste hennes pappa visste - Red Sox-klänningen hon fått av T's kompisar Andy, Madde och Saga som bor i USA. Och visst var hon übersöt i den?



När T skulle öppna presenter kunde man nästa tro att man var på ett barnkalas :D



När nästan alla gäster gått hem var bara kusinerna kvar och jag frågade Elma om hon inte skulle ge lillkusinen Wilmer en puss. Och visst fick han det! Jag knäppte bilden i precis rätt ögonblick och blev nästan tårögd när jag fick se hur gulliga de var mot varandra...



Och storkusinen var inte sämre han, han fick också en go puss av Elma som var på ovanligt gott humör hela kvällen.



Jag fick fejka en puss (snodde nappen som hon sen hämtade med munnen) men lika glad för det var jag (men gladast var nog räven)!



Hon har börjat säga så mycket ord nu! Vi hinner knappt skriva upp allt som trillar ur hennes mun. Det är bl.a. Böa=blöja, töja=tröja, appe(ungefär)=bappis(nappen), baj=pang! (när nåt slåt i golvet), umpa=strumpa (som är hennes favoritplagg och även ett av favoritorden), dä=där, ej=hej och många många mer...

Det är en väldigt rolig tid just nu, Elma utvecklas i raketfart och vi har fullt upp med att hänga med. Idag avslutas med tredje bilden från Modellab. Ha en skön vecka allihopa!


Grattis världens mest underbare man!

En alldeles fantastisk, underbar, supersnygg man fyller år!



Grattis till käre make, pappa, son, vän, svärson! Vi älskar dig alla väldigt mycket!

Mina modelldagar..haha!



Model lab-bilderna :)

Tyra Banks, hur smizar man som du snackar om? Ja, det blir ingen modell av mig, det är ett som är säkert ;) Men kul var det!





Model lab

Idag har jag och Lisa fått vara modeller för en dag! På schyssta Model lab var vi och blev sminkade och fotade. Riktig lyx som vi naturligtvis egentligen inte hade råd med ;) Lisa fick massvis med bra bilder och då jag tyvärr fick med hennes bilder hem och hon mina, kan jag bara visa några av hennes, men de blev sååå fina! Dessa tre nedan är några av mina favoriter och de fyra jag fick med mig hem (ja, Lisas hem då) på en skiva får jag visa nån annan gång.

I morgon blir det Ullared, tyvärr blev mitt sällskap magsjukt så det blir till att köra själv. Har ringt flera men ingen verkar kunna. Om nån ser detta och vill åka med så drar jag före sju i morrn för att hinna dit innan de öppnar, så holla' om ni vill med ;)



Kolla ögonen! Helt fantastisk och jag älskar spegelreflektionen..



Grrr! "touch me tiger..." :D



Gammaldags romantisk.. Underbar bild tycker jag. Du är så fin gumman!

Så mina bilder får ni se nån annan dag. Nu är det snart dags för sängen om jag ska orka upp tidigt i morrn. Hej svejs!

Famous..

Lillan är kändis..

http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/search/label/L%C3%A4sarbilder

Dålig uppdatering..

Mmm, det är lite dåligt med uppdatering här på bloggen. Men så sitter jag hemma och är sjuk också. Eller ja, på toa, mestadels.. Förkyld + illamående, lätt feber, diarré, huvudvärk och ont i kroppen sen i lördags. Men idag börjar det bli något bättre, febern är borta och illamåendet har lättat, så nu är det bara magen och förkylningen kvar så att säga.

Men jag får försöka uppdatera bättre nån annan dag, det är dags för en tur med porslinsbussen igen..



En liten Fia som mår mycket bättre än mamma och verkar trivas på dagis :)

RSS 2.0