Hua..

... vad fort vinet verkade igår ;)

Men kul var det!! -70, -80 och -90-tal var temat igår och jag (och många många andra) valde att spöka ut oss efter -80talets mode. Fasen vad kul det var! Ska bara äta lite mer före nästa gång så man slipper åka hem så tidigt för att man får ont i håret :)



Jag, -80, Totte -90. Snacka om frisyr som får håret att resa sig, höhö..





Oh yeah!




Festens snyggaste ju!!


Bakade efterrätt till festen också och var DÖnervös för vad alla skulle tycka, men de flesta verkade tycka att den var helt ok! Yess!!!

Ny leksak..

Ja, jag blev inspirerad av Petras inlägg. Vill visa min nya leksak :)
När jobbarkompisen satt och kikade efter en ny telefon kom jag på att mitt abonnemang nog skulle förlängas snart. Så sagt och gjort, jag klickade mig fram till en ny mobbe och gick och förlängde mitt abonnemang och fick en skön Samsung SOUL i min hand.. Mmmm.. Check out my beauty!





Med Magic touch meny och allt! :)

Härlig höstpicnic

Nu på morgonen tog vi oss upp i vår fina park några hundra meter från huset och upp på den Södra toppen där vi satte oss och åt frukost. Riktigt supermysigt (förutom att det blåste lite väl mycket)!

Nu är det verkligen höst!



T på väg upp.



Sjön nedanför är verkligen vacker! Finns stigar så man kan gå precis intill den runt om.



Närmast kameran till vänster är vår huslänga.



Den fina rosa bandet-kepsen är en Baseballkeps från Seattle - från laget Seattle Mariners. T skaffade den åt mig när han var där. Sötnosen!

Tips - bröstcancermånaden oktober!

Shoppingtips för er som (och alla andra) uppmärksammat är det nu är oktober.

På denna amerikanska site finns HUR mycket som helst, och jag menar det verkligen, fina grejer som man kan köpa och där man söder bröstcancerfonden. Amerikanska visserligen, men det spelar ju ingen roll vart forskningen blir gjord, bara den blir det eller hur?

Gå till The Breastcancersite

Vill man hellre skönka pengar till regnskogen eller världshungern går det också bra, då väljer man en annan av flikarna längst upp på sidan.

Kram och ta hand om er!

AfterWork i morrn

Ihhhh! Vet inte. Ska jag? Eller inte? Klädproblem som vanligt.

Fast idag orkar jag inte bry mig så mycket. Blir detta bra till Afterworken i morrn? Precis efter den här bilden togs fick jag världens grymme mensvärk, så nu ska jag bara lägga in det här och gå och lägga mig. Fan vad det suger att vara tjej. Ibland...



Jag vet - står som en fjolla, men är detta bra tro? Mörkblå jeans, stövlar och en glansig topp. Enkelt men.. Fine va?

Fölsedag!

Ville bara visa en sak jag fick på min födelsedag. "Svärmor" hade beställt en sminkväska jag spanat in länge på www.bluebox.se - världens bästa presentaffär på nätet.



Visst e den retro-cute? I love it! :D

Och den här skulle jag vilja ha (nu när jag har tassat runt lite mer på bluebox)



Ett helt eget shoe shine kit! Får önska mig i julklapp. Men den klart bästa presenten fick jag ju från världens bästa pojkvän - en julshoppingresa till London i början på december där vi bor på fint hotell, Shoppar (såklart!!), går på Jamie Olivers restaurang Fifteen och går på musikalen "We will rock you".

Wow alltså! Best birthday ever!!

Glömt adressen..

Höhö, hade nästan glömt adressen till blogginläggssidan, publishme.se . Då är det lite föör länge sen va? ;)
Ska försöka bättra mig.

Födelsedagen har alltså passerat, hade lite kalas för släkten igår. Blåste såpbubblor på balkongen, spelade bilspel med barnen, käkade bullar och hade allmänt väldigt väldigt roligt! :) Måste blogga lite bilder, men det får jag göra i eftermiddag. Just nu längtar jag bara hem SÅÅ mycket, dels till min ängel och dels bara HEM till lägenheten. Har fått ordning på det mesta, "bara" datarummet kvar. Det står hur mycket som helst framför mina garderober så jag har änna svårt att komma in, hehe.. Men en del kanske man kan kirra i kväll. I morrn hade jag bara tänkt träna dock, har ju skaffat träningskort igen, och tänkte ha det över vintern. SÅ roligt att komma igång med step'en och dansen och det igen.
Lajbans!

Bloggar med kort när jag kommer hem (HOPPAS JAG!)

Puss!

RSS 2.0