Trevlig Valborg!

Har varit hos syster i dag och firat Valborg med hennes familj och några vänner. Åt grillat och jag hade med mig hallonpaj och kladdkaka. Massor med barn, så Elma hade superkul. Hon var jättetrött vid åtta-tiden så då fick det bli hemgång :)

Så var det ju häromdagen, kan det varit i fredags? Jag lade Nellie på en filt på golvet i köket. Vänder mig om och fixar med disken och hon gnäller lite men inte så farligt. Så vänder jag mig efter nån minut för det blev tyst. Då ligger ungen på mage, kloss an frysen - och stensover! Lät henne ligga (kollade andningen bara) och tog några kort för det såg så roligt ut. Hon vaknade kanske en kvart senare så det kanske inte var så himla skönt ändå ;)

Min lilla rulleboll!




Sjukstuga

Är inne på femte dagen sjukstuga, där Elma haft över 40 graders feber, hosta, snorat och varit allmänt kasst. Men nu på em verkar faktiskt febern kanske gett med sig. Hoppas, hoppas att hon får bli helt frisk och att Nellie inte behöver få mer än att bli trött och gjort några "gröna blöjor" såsom det var några dagar nu.

Det är inte lätt att vara sjuk.. Elma kraschade i soffan.



Och Nellie tränar på att försöka vinna Årets Charmigaste Leende-tävlingen ;)



Annat var det häromdagen då vi kunde knäppa en bild på en supertrött och ledsen Nellie..


Gullungar!

Mammas älskade ongar! <3


Snabbuppdatering

En snabbuppdatering - som vanligt. Elma är verkligen min lilla fotomodell! Sen är ju tyvärr inte jag nån stjärnfotograf men men...



Och Nellie börjar bli riktigt stor. På tremånaderskontrollen (med sprutorna, blä!) vägde hon strax över 6,5 kg och var 62,5 cm lång. Min stora lilla tjej!


Nellies dop

Får "kasta in" lite bilder från dopet snabbt eftersom man aldrig hinner med någonting alls nu för tiden. Men det är kärt besvär ;)



Tack alla för att ni gjorde det till en sån fin dag, särskilt faddrarna Sandra, Dan och Lisa!

RSS 2.0