KarusEl(ma)

Vi var ju på Liseberg för ett litet tag sedan och Elma åkte karusell för första gången. Hon var HÖGST tveksam innan den startade när hon satt där i sin svan, men så fort den kom igång... MERA!! :)



Har håret i tofs och väntar på att grindarna ska öppnas...



Hrm... skulle det här vara kul menar du?







Karuselläventyret slutade iaf med en stort leende :D

Rock on!!

Haha, den här helgen har verkligen gått i musikens tecken, först med Jävlaranamma-konsert på fredag kväll och sedan med Rock n' roll 30-årsfest på lördag kväll :)

Först och främst Jävlaranamma... Grymma!! som vanligt. Stod och hoppade från de började spela tills de gick in i sitt lilla campingtält de fällde upp på scenen. Ingen som började blöda på scen denna gången men folk i publiken var helt tokiga, hoppade och tjoade som galningar och slängde öl (i plastglas, som tur var) upp på scen. En helt vanlig konsert med andra ord ;)



Bilderna blev inte så bra för jag hade bara mobilen..



Underbara Susan och Jenny som jag och Totte mötte upp där. Vi + Susans man stod och hoppade och tjoade som tokar tillsammans!



Jag tror inte att Jävlaranamma gillar Kent... ;)



Hittade lite fler kort i mobilen.. Visst är Elma söt? Hon ser ju faktiskt ut som Pebbles (Flintas tös), haha!

Och så kort från rockfesten:



Helt klart grymmaste rockern Totte fixade frukt i köket, och med bravur! Det blev så snyggt, både frukten och outfiten!



Jag, Lisa och Oscar. Jag vet att jag ser gravid ut men nej, bara uppblåst mage. Skärpen i midjan var så tight att det tryckte ner.. eh, fläsket? så jag fick den looken. Men vad tusan, jag var snygg ändå ;)



Födelsedagsbarnet med hela familjen. Alla rockigt klädda såklart!

Och så, till sist, snyggaste tårtan eller hur?



Efter god middag och tårta blev det singstar och guitarhero tills min mage inte fixade det längre så vi åkte hem. Allt som allt, en jäkligt rolig och avspänd fest. Tack snälla fam. T för att vi fick komma! :D

Djurparksbesök

Igår gav jag min tärna en av sina tärnpresenter - en massage på Gildaskolan. Då passades Elma av sin farmor och farfar och de gav sig av till Borås Djurpark. Så jag prackade på dem kameran och bad dem ta lite kort och de kom hem med de här härliga bilderna :)



"Oj farfar, vad långa halsar de har!"



Lekplatserna var nåt av det som var roligast, tyckte Elma.



Tittut!!



Älskar att gunga! :)



Och så lite tigrar. Jag är förvånad att hon var så lugn med dem med tanke på att hon är livrädd för katterna här på gården :) Men de är väl inte så lika, dessa pissekatterna.

Ska försöka uppdatera lite mer regebundet om jag kan, det har varit mycket att fixa med den senste tiden :)

Några av lördagens höjdpunkter.

Har börjat fila lite på korten som fanns i vår kamera (har precis beställt 20 foton från proffsfotograferingen men inte fått dem än) så här kommer några godbitar från i lördags :)



Här har vi precis blivit man och hustru. Oj, vad officiellt det lät :)



Älskar att solstrålen kommer ner sådär från bakom kyrkan. Det var så på flera kort och det ser nästan overkligt ut på vissa kort.



Brudskål på restauragen.



Utanför restaurangen tog vi en liten minifotografering med våra kompisfotografer.



Skål min älskling!

En så fantastisk dag att jag knappt kan tro det. Det var strålande väder hela förmiddagen när vi tog kort och gifte oss och efter brudskålen, när vi gått in, öppnade sig himlen - i tio minuter ungefär! Sedan blev det jättefint, även om det var lite molnigt. Hade tur som tokar hela dagen, så himla skönt :)

Underbara fantastiska Bröllopsdag!

Tack alla för lyckönsknigar och all kärlek! Tack min underbare man!


RSS 2.0