Lite less..

I helgen verkar det som jag fick tillbaka mitt "morgonillamående".. I morses mådde jag helt fine men sen på väg till jobbet började jag må JÄTTEilla. Bussar och gravida går visst inte så bra ihop. Väl på jobbet böjade jag kräkas och sen sa dom åt mig att det kanske var bäst att jag åkte hem. Fick skjuts av några kollegor och tur var väl det för så fort jag kom hem så började magen krångla och saker for ur mig från alla ändar, om man säger så.. Jag vet, äckligt, jag är ledsen... Men jag är så trött på att kroppen inte vill fungera på det sättet den brukar. Nu har det ju varit rätt ok ett tag, jobbade ju hela förra veckan, så jag hade faktiskt börjat hoppas på att det var bra nu. Det värsta med det hela är ju att man blir så "opålitlig" på jobbet, dom vet ju aldrig när jag måste gå hem..

I vilket fall som helst, tänkte muntra upp oss lite genom att visa lite fina bilder från igår eftermiddag (ja, illamåendet försvann då med) hemma hos syrran, där vi firade nån som fyllde 30 ;)


En liten busrumpa lekande i fåtöljen


Wille är på flaskan tidigt ;)


Sötnöt!

Som vanligt tar man mest bilder på barnen, men dom är ju sååå fina :) Dom fick sällskap av sina goa kusiner också så efter en stund var det fullt ös på festen. Nej, nu ska jag se om jag kan äta nåt eller om magen inte vil höra talas om det.

Ciao!

Jo, det syns...


30-öring

Jag vet nån som fyller 30 år... ;)



Grattis världens bästa syrra!!

Spjälsängen

Jag är ingen Nalle Puh-fantast alls, men jag kunde inte motstå det här söta spjälskyddet och bäddsetet från Disney. Älskar att färgerna är så mjuka och att det är baby-Puh och Tigger på bilderna!

(och nej, jag ska inte ha det gröna underlakanet till det här bäddsetet) ;)





Den söta nallen är en present från farmor Anette.

Tradera is da shit!

Ska du bli mamma? Säger bara en sak - TRADERA! Mammakläder använder man ju inte så länge och är man lite nogräknad kan man hitta hur fina saker som helst till nästan inga pengar alls på tradera! Toppen ju! Kan ju också göra sig av med kläderna som fortfarande är fina där efter förlossningen (eller när man slutar se gravid och tjock ut iaf ;)

Här är några av mina tradera-fynd på mammaklädes-sidan:



Jättesöt topp från H&M mama med vidd över magen.



Helt underbara ljusrosa topp från LaRedoute/Cocoon. Älskar den redan! Passar både i vår och för kyliga sommarkvällar.



Mammabyxor kostar ju apa oftast men de här blev mina för vad? 50 spänn? Lite stora nu men det kan nog behövas längre fram...



Vit linnekjol som kommer passa som en smäck om det blir varmt i sommar. Måste bara hitta stödstrumpbyxor som passar till, tror inte att stödknästrumpor blir vidare sexigt till ;)



Paket med massa toppar. De här kläderna var väldigt använda och några var rätt slitna men för 100 kr kändes det helt ok att dumpa den vita (som nu var grå) boxartoppen osv. Den svarta var en riktig partytröja och den gröna hade en underbar urringning.



Himla söt topp som jag inte fått än, från Zara for mum. Traderaren hade visst fått barn i dagarna, men jag hoppas att den kommer i början på nästa vecka.

Så - det var några av mina fynd, har ni några också?

Simhopp?

Ser ut som jag ska dyka eller nåt på den här bilden, jag och min stora mage. Kan inte fatta att jag ser så bred ut på kort för nästan alla på jobbet (med några undantag) säger hela tiden "Nej men åhhh! Vecka 21?? Men det SYNS ju knappt på dig!!". Urk.. Det gör det visst, tror ni att jag är så här tjock i vanliga fall?

Haha, det är nog menat som en komplimang men men... ;)



Vecka 21. +5 kg men ändå rätt nöjd och glad. Riktig kickersbebis har jag, den håller på dagarna i ända ;)

Tävling hos Petra

Petra har en ny tävling, gå in hos henne och kika :)



Grattis till den fina komplimangen från Vimsadekor Petra! :)

Grattis, det är en Det!

Här är en bild på vår bebis, vår jordgubbe, vårt allt - idag på ultraljudsundersökningen på Östra.



Visst har h*n en liten söt jordgubbenäsa va? Just den där gulliga näsan syntes i de flesta vinklar. För övrigt såg allt bra ut, den växer som den ska och vi var nästan prick på tidsmässigt, jag hade själv beräknat till 18+6 idag, och hon räknade ut att vi var i 18+4. Vi är alltså i vecka 19 just nu och går in i vecka 20 på torsdag, för er som inte pratar barnmorskespråket ;) Allt detta betyder i alla fall att beräknad nedkomst är 29 Juli.

Fick ett samtal av min f.d kollega idag förresten, och lustigt nog ska hennes son och dennes sambo ha tvillingar som är beräknade till 26 Juli (tror jag det var).. Det lustiga i historien är att jag och hennes son är födda på samma dag, samma år, och nu väntar vi barn samtidigt också, och är nästan på pricken i samma situation! Visst är det konstigt hur det blir såna sammanträffanden ibland? De ska dock ha tvillingar, och det ska inte vi. Måste säga att det känns ganska skönt, det känns som en både räcker och blir över.

Så vad tror ni, är det en liten han eller hon? Vi har ingen aning, dom sa inget om det, vi såg inget och frågade inget, men båda fick lite av en känsla att det var en hon? Men självklart kan vi båda ha fel.. ;)


Nytillskott!! och Ultraljud

I går var jag hos mina föräldrar och hälsade på och det var också syrran med familj. Såå mysigt :)
T kunde tyvärr inte följa med då de hade try-outs i Baseballen. Men han fick se lite bilder som plåster på såren ;)


Superman!


Alltid kul att leka med Tant Jennifer

Sen är det ju kulan igen, nu i vecka 19


Nej, jag är inte en förrymd gråsäl..

Ska på Ultraljud i morgon, ska bli så spännande att få se den lill*! Hoppas bara att allt ser lika bra ut som det känns nu :) Riktig liten kickers minsann, hihi.. I vilket fall som helst har de börjat göra en omfattande koll av organen (standard i min region från 1 februari i år) och det känns skönt, så att de verkligen kikar på allt och kan vara beredda vid förlossningen om något ser konstigt ut.

Sen måste jag avsluta med att säga stoort GRATTIS till vännerna L & M som välkomnade sin lilla dotter Evelin i natt! Det blev en söt välskapt dotter på 3990 och 51 cm. Får jag så lägger jag upp en bild på henne så småningom. Tror jag talar för oss alla när jag säger ÄNTLIGEN! :D

RSS 2.0