Cannesfestivalen

Förra helgen var jag och min älskade man på vår mycket försenade bröllopsresa - vi åkte till Nice och besökte även Cannes för att se om vi kunde ägna oss åt lite kändis-spotting. Det blev inga kändisar men ändock, vilken resa! Nice är så fantastiskt fint och det kändes helt galet att vara utan ungarna i tre dagar (både på ett bra och ett dåligt sätt). Saknade naturligtvis glinen nåt olidligt men det var samtidigt skönt att kunna få vara bara vuxen och bara tänka på sig själv och varandra ett tag. Läste nästan ut Dan Brown nya bok - Inferno under tiden vi var där. Den boken rekommenderas varmt för alla Dan Brown fantaster btw (författaren till bl.a. DaVinci koden och Änglar & Demoner.
 
Jag och Älskling på resande fot
 
 
Vi hade en otrolig utsikt från hotellrummet i Nice som låg precis vid strandpromenaden men första dagen misströstade vi nästan när temometern visade +12 grader och utsikten såg ut så här:
 
Blött, regnigt och kallt. Brr..
 
Men redan morgonen efter var utsikten mycket klarare:
 
 
 
Det blev sol, shopping men inga bad eftersom termometern inte orkade över 18 grader. Det tyckte vi var helt ok ändå, eftersom vi hade att göra hela dagarna.
 
Vi hade en helt otroligt skön resa och det var (nästan) lika kul att komma hem igen och pussa på våra små! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0